Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mennyi idő után mentetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi idő után mentetek el a barátotokhoz?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hete jöttünk össze. Anyukámnak egyből elmondtam, de apukámnak nem merem, mert a fiú apja és ő legjobb haverok és ah mindegy bonyolult. De a lényeg, hogy van egy garázsuk a külvárosban, és anya még oda se enged ki, mikor a barátom szereli a motorját vagy ilyesmi, és ezért azt meg se merem kérdezni, hogy hozzájuk elmehetek e. Egyszer már voltam igazából, de anyáék tudta nélkül és szörnyű bűntudatom volt, pedig semmi olyat nem csináltunk és egy jódarabig biztos, hogy nem is fogunk. Egyébként ő most lesz 4 nap múlva 18 én meg 15 és fél vagyok. Igazából fogalmam sincs mit kéne tennem, nem akarok így titokban mászkálni sehova, abból semmi jó nem származna. De így meg csak reggel a vonaton vagyunk együtt meg hétvégén kimegyünk így barátokkal sétálni meg ilyesmi.

Ha valaki írna erről az egész szituról véleményt azt megköszönném.

2017. máj. 1. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbálj anyudnak mindenbe segíteni(ez nálam nagyon is jól bejött anno:D)

Jó jegyeket szerezni!

Vagy ha ez nem segít, akkor áljj elé és mondd el h te szereted, és kérd meg h találkozhass vele!

Mimdent bele!!!

2017. máj. 1. 14:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2017. máj. 1. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb úgyis kiderül. Ha nem te mondod el, akkor majd a fiú elmondja a saját apjának, vagy meglátnak titeket valahol stb.
2017. máj. 1. 19:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Elmondtam apukámnak. Mondjuk úgy hogy nem éppen örül a dolognak...
2017. máj. 2. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!