Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolozni? Nem korai? Ti meddig mentetek el 13 évesen? 13L
Begyepesedett lettem :I
Azért, mert két évvel ezelőtt még a dolgozatokra való tanuláson járt az eszem, nem a pasizáson?
És le lehet pontozni, de egy 13 éves még nem tudja értékelni a csókolózást, mivel még igazából nem is lesz szerelmes. Gyerekszerelem, igen. De az más, mint az igazi, ami majd 16 éves korod körül fog eljönni. Most jön majd az érettebb a koránál duma is. De nem, az se.
Bár tudod, mit? Te tudod. Akármit írnánk, úgyis mennél a saját fejed után, mint minden 13 éves, aki már felnőttnek képzeli magát.
Szia!
Én 17 évesen lettem szerelmes először, de még arról is kiderült, hogy inkább szerelembe voltam szerelmes, mint a lányba. Persze pórul is jártam később. 19 éves voltam, amikor azt hittem, megtaláltam az értelmét, de rájöttem hogy ennél is érezhetek valaki iránt többet, csak összejönni nem fogok tudni vele.
A csókon viszont nem izgultam sohasem, amint a mély vízben vagy, szépen rá fogsz érezni, hogy hogyan kell mit használni, hogy jót érezzen a párod is. Plusz fiatalon ha normális a srác, hagyja hogy ki tudd gyakorolni a dolgokat, csak merj erről előtte kommunikálni.
Az egyetlen dolog, ami miatt óva intelek, az a korod. (Gondolom észrevetted, hogy ez senkinek sem teccik)
Nem kell könyveket rágni, sem csókolózni. A szerelemnek azért érdemes várnia, mert ilyenkor tényleg Te sem vagy igazán szerelmes, és Téged sem szerethetnek úgy, ahogy azt elképzelnéd. És hát ismered a srácokat, a legtöbbjének még 20-on éves korban is a dugás jár az eszében, megjegyzem, még nekem is, mert nincs időm összeszedni egy barátnőt és megtartani.
Ha megéri persze a kockázatot vállalni, akkor csináld akár most, de amondó vagyok hogy légy türelmes ezzel a dologgal.
20 éves Úr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!