Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miket csináltatok 2. randin? Meddig mentetek el?
Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 19:14
2/4 anonim válasza:
A szökőkútig, ott leültünk és beszélgettünk, de útközben megálltunk fagyit venni...ja és csók is volt, de azért nem ettük meg egymást mindenki szeme láttára, ja és persze megfogtuk egymás kezét
3/4 anonim válasza:
fogdosás ezerrel, mellek, fenék, csók, volt itt minden :DD
4/4 anonim válasza:
Hát attól függ, mennyire volt élménydús az első randi, mennyire tudtatok egymásra hangolódni. Én annak a híve vagyok ,hogy szeretem a másik felet jobban megismerni mielőtt bármi is történne. De szerintem a második randi VÉGÉBE a csók is bőven belefér , HA olyan a szitu.
Nekem volt olyan randim , ahol a csávó csak a 6. vagy a 7. randin csókolt meg.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!