Aznap amikor meg kaptátok a vezetői engedélyeteket B-kategóriából, mit csináltatok, hova mentetek?
Én miután hazaértem a rendőrségről, beugrottam a fater ezerkettes kombijába, és vettem a 4-es út mellett egy szaxit gumi nélkül 500-ért! Így mulat egy magyar úr!
:D
Hehe, jó ezeket olvasgatni.!
Köszi az eddigieket,ment a zöld kéz..Várok még válaszokat.! :)
Egyébként Harkonnen.:
A rendőrség adta ki a jogsidat anno?
Biza, akkoriban még nem volt SMS értesítés, hetente jártunk csapatostul a yardra zaklatni a gk. ügyintézőket!
Bár akkoriban könnyebb volt, mert egyszerre csináltuk az A-B kategóriát, és a KRESZ vizsga meg a rutinpálya után megkaptuk a "gyakorló" jogsit, amivel utas nélkül már csapathattunk az ETZ-kkel! :) A rutinpályát meg Simsonokkal abszolváltuk, a forgalom vizsgára meg már saját motorral mentünk.
Képzeljétek én ma kaptam meg..edzésen voltam, a bátyám jött értem mert úgy volt megbeszélve,és mondta hogy Én vezessek..kérdeztem hogy mivan?!
Erre mutatta borítékot..:D
Hát nagyon jó volt..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!