Volt már köztetek olyan, aki nyilvános helyen vagy utcán bef*sott? Mit csináltatok? Hogy mentetek haza?
Volt többször is, első fizetésemből addig ittam míg tartott a pénz, aznap olyan délután 3 óra tájt indultam el, ittam sörözőből indultam először utána úgy mentem ilyen klubszerűségekbe, olyan erős italokat kevertek pár helyen hogy megsem bírtam inni már öklendeztem az asztalnál mikor nem látott senki
Olyan 5 órakor kidőltem olyan szinten hogy feküdtem a Blahán egy épület tövében, mert csak addig bírtam menni, na akkor magamhoz tértem már be voltam fosva, igaz nem nagyon de éreztem, mentem tovább inni nem érdekelt, az volt a legdurvább mikor este fél 12-re ismét totálkáros lettem, hánytam mint a majom meg hazafelé megint befostam, már szó szerint nem volt ön kontrollom
Szerencsém volt mert este alig voltak a villamoson így kerestem a végében egy helyet, azt leültem
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!