Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mentetek mar randira magassark...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentetek mar randira magassarkuban? Jo dontes volt?

Figyelt kérdés
Gondolkodom hogy abba menjek, csak felek, hogy fajni fog a labam...
2017. ápr. 6. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen. Jo dontes volt. A magassarkukban altalaban faj az ember laba nem lehet mit tenni ellene.
2017. ápr. 6. 22:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem volt jó döntés. Nagyon fájt a lábam, alig bírtam benne menni, és a fiú még rátett egy lapáttal, azt mondta, hogy miért vettem fel ha csak nyávogok benne...pedig pont neki akartam ezzel tetszeni, majd mondta, hogy a legtöbb fiúnak nem jön be ha egy lány magassarkúban van.
2017. ápr. 9. 18:55
 3/3 anonim válasza:
Én nem, mert fiú vagyok. :) De volt olyan barátnőm, aki mindig magassarkúban jött randizni, és ez nekem nagyon tetszett. Rohanni persze nem tudtunk így, de egy randin nem is kell. Ha olyan terep volt, ahol nehéz magassarkúban menni, abból sem csináltunk ügyet. Kézenfogtam és segítettem neki, mosolyogtunk, és ennyi... plusz egy adag romantika, randira kimondottan hasznos. :)
2017. máj. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!