Volt már veletek olyan hogy mentetek valakihez (pl. barátotokhoz/barátnőtökhöz) és annyira kellett már kakilni hogy amint odaértetek rögtön szaladtatok a WCre?
Nekem pont múlt héten volt ilyen.Busszal mentem barátomhoz végállomástól végállomásig.Mikor elindultam már akkor éreztem hogy el kéne menni de gondoltam magamba hogy majd elmúlik.Aztán ahogy ment a busz 2-3 megállót egyre nagyobb lett az inger.Elkezdett görcsölni a hasam.Azt hittem le kell szállnom mert ebben a helyzetben a miniszoknya+tanga kombó nem volt a legjobb választás.De gondoltam hogy vagyunk már annyi ideje a párommal együtt hogy elmenjek Nála WCzni.Aztán leültem egy üres helyre és már nem is kellett annyira.De mire végre odaértem már minden bajom volt,fájt,görcsölt a hasam és azt hittem mindjárt kijön.Aztán mire odaértem a barátomhoz már annyira kellett hogy mikor ajtót nyitott és meg akart csókolni konkrétan arrébb löktem és rohantam kakilni.Sajnos ez nem volt egy halk művelet ennyi tartogatás után így a barátom a 20 perc alatt(igen,addig kaksiztam)5ször is bekopogott hogy jól vagyok-e.De mondom neki persze persze.Aztán mikor végeztem akkor vettem észre hogy nincs WC papír.Elkezdtem keresni mert tudtam hogy hol van de ott se volt úgyhogy végül meg kellett kérnem a barátom hogy adjon be papírt.17/L
Tudom,hogy ciki ezt leírni de kíváncsi vagyok hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy mással is történt e már hasonló
Írjatok kort és nemet is lécci :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!