Ha egy lány vékony akkor miért hiszik azt rögtön, hogy anorexiás?
Hellóka! Ez az én kérdésem. Ha hasonlítasz a képen látható lányhoz írj rám! Megértelek téged, én se vagyok túl testes, csak 70/184.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__584..
Mert sokaknak nem jön be, nem tetszik az, ha már valaki annyira vékony. Ami nekem tetszik testalkat arra is nagyon sokan már azt mondják, hogy anorexiás...
Nekem egyébként valószínű, hogy tetszene a testalkatod (csak a korod nem éppen) Én azt mondom, hogy ne foglalkozz velük!
Nem látszanak ki a csontjaid, nem beesett az arcod, normálisan étkezel akkor nem tudom, hogy merül fel az anorexia gondolata :D
Amúgy általában azt veszem észre, ha már valaki vékony akkor egyből anorexiásnak mondják :/ Hogy mitől? Azt nem tudom. Lehet az irigység is akár, vagy éppen az az alak nem tetszik nekik, mert pl. a teltet tartják normálisnak/szépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!