Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Magyar/cigány között lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Daniel Barna kérdése:

Magyar/cigány között lehet párkapcsolat?

Figyelt kérdés
van egy barátnőm aki khm..cigány.. én meg magyar vagyok. össze szeretnénk jönni. Sikerülne a dolog?

2017. ápr. 22. 21:32
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
78%

Kedves Kérdező!

Ha úgy látod, hogy a lány tisztességes, és a családjával is ugyanez a helyzet, akkor miért ne lehetne így?! :) Roma származású fiú vagyok, kitűnő gimnáziumi eredményekkel, versenyeredményekkel, másodéves egyetemi hallgatóként koptatom már a padot. Bár a jelenlegi szakom nem tetszik, nem találom helyemet, váltani készülök másik egyetemre. A hölgy, aki írta, hogy roma és intelligens , valóban sok helyesírási hibát vétett, de talán betudható, hogy műkörme van ,azt így nehezen tudja bepötyögni a betűket. :D Egyébként buta magyarból is van elég, én magam cigány létemre röhögtem a gimibe, hogy mekkora sík némelyik magyar, és hogy mit is keres a gimibe. ROSSZ VOLT MÉG A HELYESÍRÁSUK IS!!! :D na de lényegtelen, nem szeretnék bántani senkit, én roma létemre egyetlen egy rasszistának sem engedném magam, mert értelemben érek annyit mint egy magyar, amit már az eredményeim is megmutattak, viszont ugye most nem ez a téma. Visszatérve, én azt mondom próbáld meg és ha kiismered Őket, akkor te magad eldöntöd hogy mit szeretnél. Ha a család olyan, amilyen, létezik rendőrség ha a nyakadra mennének, mert elhagytad a nőt. Jó tanács: ne ejtsd teherbe, mert akkor nem szabadulsz tőlük! :D Bár ha nem tartják be a régi hagyományokat , akkor nincs gond. Az én családomban eléggé modern a felfogásunk , de hát mindenki más. :)

2017. máj. 11. 20:14
 22/23 anonim válasza:

Dik.

Igen. Itt fekszem egy mellett.

2019. ápr. 27. 12:15
 23/23 anonim válasza:
Persze, én 4 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel aki 100% cigány és látszik is rajta. Egyszerűen csak megtetszettünk egymásnak és összejöttünk, az meg se fordult a fejünkben hogy származás miatt ne kezdjünk párkapcsolatot. 31F
2020. nov. 8. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!