Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar/cigány között lehet párkapcsolat?
csak egy?
am összejöhet, persze. :)
Nem értem, nem büdös a csaj? Van olyan, hogy a közelembe jöttek, a ruhájuk és a hajuk ugyan tiszta volt, de akkor is büdösek voltak, valami vizelet szag.
Ha összejöttök és egyszer együtt éltek, akkor egy csomó cigány fog hozzátok járni vendégségbe, nem lepődj meg, ha eltűnnek a dolgok a lakásból. Van ilyen ismerősöm, aki így járt.
Nem minden cigány egyforma! Attol hogy vannak olyanok is nem kellene mindenkit egy kalap alá venni. Legalábbis én így gondolom. Énis cigány lány vagyok. Lassan 20 éves. Tanukok most késtülök egyetemre. És nem szégyenlem a származásom. Sok magyar barátom/ barátnőm van mivel gimibe járok és itt szinte csak magyarok vannak. Mégis egy tök jó osztály tagja vagyok. Okos nem vagyok de értemles és inteligens. Nem kell mindekit egy kalap alá venni csak azért mert barna. A szüleim is normálisak magyarok között lakunk és soha sem volt ránk panasz. Ugyan ugy éljük az életünket mint mást.
Én azt tanácsolom ne a származás alapján ítéljetek meg valakit. Van aki nem ismer és elítél de az nem tudja milyen is vagyok valójában és soha nem is fogja. Volt magyar barátom is több mint másfél évig boldogok voltunk együtt de elköltözött és vége lett. Szóval bármi lehetséges szerintem csak nem külső és származás alapján kell valakit el ítélni. Elöbb ismerd meg a belső is fontos csak már rá nézel valakire aki magyar még attól nem biztos hogy szeretni fog.
ciganynak cigany a parja :D
Aki meg ertelmes, okos, cigany az porul jart mert a cigany tarsai nem fogjak elfogadni ha kicsit mas es nem olyan mint a tobbi, de a magyarok sem fogjak elfogadni csak ra neznek es elitelik. Barki barmit mondhat ez igy van. A magyarok nem szeretik a ciganyokat
Kedves 13-as hozzászóló!
Az "inteligens" szót 2 darab l betűvel kell írni, ha intelligens akarsz lenni!
Írni nem tudsz, de egyetemre készülsz? Szomorú, hogy ilyeneket felvesznek, attól függetlenül, hogy cigányok vagy nem!
"Tanukok most késtülök egyetemre."
Gratulálok!
Csak tanukáj és késtüj nyugodtan! A vesszőket meg nyugodtan ki lehet hagyni, az egyetemen nem lesz szükség egy vesszőre sem...
"És nem szégyenlem a származásom."
Gondoltam, hogy nem szégyenled.
"Okos nem vagyok de értemles és inteligens."
Nagyon értemles lehetsz!
"Nem kell mindekit egy kalap alá venni csak azért mert barna."
Hát, nem MINDEKIT.
"Ugyan ugy éljük az életünket mint mást."
Ti "ugy" élitek az életet? Az életet "ugy" kell élni "mint mást"? Mi mást?
"Volt magyar barátom is több mint másfél évig boldogok voltunk együtt de elköltözött és vége lett."
Egy boldog kapcsolat megszűnt költözés miatt?
"Szóval bármi lehetséges szerintem csak nem külső és származás alapján kell valakit el ítélni."
Azt hittem, elítélni szokták az embereket, nem "el ítélni".
"Elöbb ismerd meg a belső is fontos csak már rá nézel valakire aki magyar még attól nem biztos hogy szeretni fog."
Na, ez a mondat a csúcs: az "Elöbb" szó, a vesszők hiánya, és a tartalom...
Írástudatlan ne menjen egyetemre. Szerintem, nem vesznek fel.
Ha netán mégis felvennének, mert "hátrányos helyzetű vagy", nincs jelentősége, úgyis abbahagyod a szülések miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!