Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit mennyi idő után csinált...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit mennyi idő után csináltatok?

Figyelt kérdés

-sima csók

-nyelves

-kiszívott nyak

-ottalvás

2017. ápr. 21. 17:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

Jaj ez a kiszivott nyak a sírba visz. Egyszer egy barátnőm azt mondta hogy ő a barátjával csak igy tudjak kifejezni az egymás iránti szeretetuket.

Amúgy erre nem tudok válaszolni, meg nem volt barátom igy 16 evesen.

2017. ápr. 21. 17:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Amikor megfelelőnek éreztük a pillanatot. Egymás nyakát sosem szívtuk ki, pedig évekig jártunk.
2017. ápr. 21. 17:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi a jó a nyakszívásban?
2017. ápr. 21. 17:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
4 év ismeretség, pár hónap komolyabb beszélgetés után a második "randin" volt az első sima és az első nyelves csók is. Nyakat sose szívtunk ki, nem tudom mi a jó benne...Együtt alvás egy év és pár hónap után volt először, mondjuk mi akartuk volna hamarabb is kicsivel, de a szüleim nem rajongtak az ötletért. Pedig már elmúltunk 18 évesek amikor először felmerült a dolog...:D
2017. ápr. 21. 18:36
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Sima csók: 1 hét

Nyelves: 2 hét

Kiszívott nyak: 3 hét

Ott alvás: 1,5 hónap

2017. ápr. 21. 19:42
 6/13 anonim ***** válasza:

200km-re laktam,felkerültem egyetemre,a facebook csoportban suli előtt megismerkedtünk,1 hónap után találkoztunk.

Harmadik talinkon történt az első csók (az első kettő csak 1-2 órás villámtali volt) A harmadik talin már ott aludtam nála,csók,és nyelves volt. 2 héttel később feküdtünk le.

Kiszívott nyak eszünkbe se jutott,nem látom értelmét.

19F

2017. ápr. 21. 20:25
 7/13 Hamucsami válasza:
Nem értem az előttem szólókat a nyak kiszívás k*rvá jó érzés. Próbáljátok ki.
2017. ápr. 22. 04:04
 8/13 anonim válasza:
Eü-skent mondom h a nyak kiszivasa nem jo otlet!! Sztem azt nyugodt szivvel el is lehet hagyni. Sztem ha google-ben rakeresel, talalsz olyan cikkeket amikben irnak a nyak kiszivas hatranyairol!😉
2017. ápr. 22. 10:42
 9/13 A kérdező kommentje:
És 15 (lány) és 14 (fiú)esetén mikor kéne szerintetek?
2017. ápr. 22. 16:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Minden mehet az ott alváson kívül, azt még ne erőltessétek minimum 1-2 évig.
2017. ápr. 22. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!