Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz? Hamarabb megunjatok lányok? Én szeretnék szeretni.
Figyelt kérdés
17/F elváltam a paromtol. Apukamnak elmeséltem és utána hozzá tettem hogy szeretnék még szeretni. Biztonságban hogy tudjam hogy ő is biztos hogy szeretni fog. Azt mondta hogy a lányok hamarabb megunják a pasikat ha a pasi nem akarja magabiztosan hogy mit szeretne. Ha a pasi néha nemet tud mondani2017. febr. 26. 18:31
1/5 anonim válasza:
Arra igaz lehet, akinek nincsenek őszinte érzelmei és csak játszadozni akar a másikkal.
De aki igazán szeret, annak az a jó, ha te is kimutatod a szerelmed és nem játszadozol vele.
Apukád már biztos megkeseredett és minden nőre kivetíti a sikertelenségét.
2/5 A kérdező kommentje:
És ha nem tudom hogy mit akarok de találok egy lányt akit biztos hogy szeretnék. Az nem lenne baj? És szeretetből kapna bőven nagyon bőven ha látnám hogy biztonságos. És nem tudnék neki nemet mondani csak szeretni és amit kér megtenni. Nekem ez a legnagyobb vágyam. De más nincsen így nincsen olyan hogy pl én akarok találni egy munkahelyet ahol gazdag akarok lenni. Igen akarok majd találni munkahelyet de nem akarok gazdag lenni nehogy a pénz hatalma megváltoztasson. Szóval ha konkrét célok nincsen és nem tudnék német mondani csak maximum az lenne a célom hogy a layert teszek meg mindent az nem lenne unalmas nem unja meg? Nem olyan fiút akár a lányok 90℅-a aki magabiztos tud nemet mondani de szeretni ugyan úgy? Mert én német mondani nem. Persze ha olyan van lazán de ha kéri hogy vigyem oda a sütit akkor egy mini rossz szó nélkül és ha akarja hogy vegyem meg neki ezt azt is sőt ez a vágyam.
2017. febr. 26. 19:31
3/5 anonim válasza:
Hát azért mindent nem kell megtenni, nehogy kihasználjanak.
4/5 A kérdező kommentje:
Azért biztonsagba
2017. febr. 26. 19:38
5/5 anonim válasza:
Vannak, olyan kapcsolatok, amik nem érik meg, mert az egyik fél ne szeret. Akkor nem az van, hogy megun, hanem, hogy belekezdett valami olyanba, amit nem akart igazán.
Ne csüggedj, van még más lány! Aki tényleg szeretni fog!!
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!