Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy ilyen lánnyal, tudnátok szeretni?
17 éves vagyok, gimis(4.7 átlaggal).175 cm magas, nem nagyon vékony inkább sportos alkat. Szabadidőmben sportolok(röpi, futás) és ez nagyon sokat jelent számomra. Emellett imádok sütni, kísérletezni a konyhában. Kicsit nehézkesen teremtek kapcsolatokat, de ha már nagyjából megismerek valakit, nagyon jól elbeszélgetünk, elszórakozunk, viszont igazán közel csak azokat engedem magamhoz, akikben teljesen megbízom.
Eddig egy kapcsolatom volt, ami 1.5 évig tartott. A srác kinézetre nem a "java" volt, de nagyon szerettem. Annak a kapcsolatnak vége sajnos, és azóta úgy érzem érzelmi nulla lettem. Elégedetlen vagyok mindenemmel, stb.. Szóval mit gondoltok? 17/l
Persze, miért ne, ha meg van az összhang.
A leírásodban semmi negatívat nem látok.
Miért ne tudnám?
Csak legyen túl az exén.
minden tetszik, amit leirtal. :) ja, es imadom a sutiket. :D
f/20
Eddig nem írtál magadról semmi különösebb rosszat, szóval persze, semmi kifogásom.
De biztos van rossz oldalad is. Lehet hogy két fejed van :p
Hat en itt utkoztem meg:
"A srác kinézetre nem a java volt, DE nagyon szerettem"
Vagyis szerinted amolyan csodalatra melto, kulonleges dolog egy olyan fiuval lenni, aki "kinezetre nem a java".
Ilyen hozzaallassal szerintem ne remelj sokat.
Tanulmányi átlagban stimmelünk , magasságra is tökéletes vagy , az már + pont hogy szeretsz sportolni és még sokat is jelent neked én is ugyanígy vagyok , meg a kapcsolatteremtés is hasonló hozzám :D
Nekem 8 hónapig tartott a kapcsolatom , végül barátnőm dobott 2 hete mert 250km távolság volt köztünk a nyáron és ő ezt nem bírja 2 hónapig .
Ilyen tulajdonságokkal biztos találsz valakit aki szeretni fog :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!