Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát van olyan osztálytársnőm, akivel nagyon szívesen. :D
(nagyon jó csaj, és mellette még okos is)
Szia!
Én 0.-ban (angol nyelvi előkészitő osztály) jöttem össze a barátnőmmel, idén ballagtunk. Több mint 4 éve együtt vagyunk. 19/F
#1 Nekem is van ilyen osztálytársam,ezért kérdezem :D
#2 Gratulálok,sokáig! :)
Én nem nagyon akartam osztálytárssal összejönni mert ugye ha szakítanánk így is mindennap kell látnunk egymást meg osztályon belül órákon a tanulásra is rossz hatással lehet meg kb mindig együtt lenni ez így elég rossz lett volna. Bár ugyan akkor összejöttem egy nagyon csinos helyes osztálytársnőmmel osztálykiránduláson 10. osztály elején alakultak így a dolgok meg előtte a közös nyári élmények is rátettek egy lapáttal.
Szerencsére kellemesen csalódtam, mi megbeszéltük hogy suliba azért inkább a tanulásra is figyelünk direkt ezért nem ültünk egymás mellé nehogy gond legyen belőle, tanárok sem nézték volna jó szemmel, bár így hogy nem ment a tanulás meg az osztályközösség rovására tehát nem lógtunk folyton egymás nyakán így elé jól működött a kapcsolatunk.
Már lassan 7 éve vagyunk együtt! Együtt is ballagtunk együtt volt a ballagási családi ünnep is mert a családunk is jóban lettek. Mindketten tovább tanultunk de külön helyen már de ez semmin nem változtatott, már dolgozunk, gyűjtünk arra hogy nálunk a tetőteret rendesen megtudjuk csinálni hogy végre kettesben élhessünk. Igaz szüleim házában leszünk de külön lakrészen sajnos indokolt ez a döntés de nem is baj jól kijön mindenki mindenkivel, így is már 3 éve élünk együtt nálunk. Még mindig nagyon nagy köztünk a szerelem, nem is bírnánk egymás nélkül. Amint elkészül a lakhelyünk esküvőt és gyereket is szeretnénk már.
Én jártam osztálytársammal. Szakítottunk, de legjobb barátok maradtunk. :)
13/L
Az én osztályomban 2 pár megjárta így, egy még bírja :D
Szerintem csak akkor érdemes,ha komolyan úgy érzed, hogy szereted a lányt. "Futó kapcsolatot" osztálytárssal ne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!