Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok az osztálytársatokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok az osztálytársatokkal, úgy, hogy nagyon jóba vagytok. és többet szeretnél?

Figyelt kérdés
van barátom.és oszttársammal nagyon jóbaa vgyunk ékezdeek vonzódni hozzá. még ha nem is akrok.:S szerinteteek? mit tegyek h ne legyünk rosszbaa és a barátomaat szeressem csak nagyon?
2010. márc. 27. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Semmit.

Az érzelem ellen nem tudsz mit tenni.

Ha kezdesz az osztálytársadhoz vonzódani, akkor hagyd ott a barátod. Mióta vagytok eggyütt?

18/L

2010. márc. 27. 22:45
 2/11 A kérdező kommentje:
7 hónap. de szeretem.
2010. márc. 27. 22:46
 3/11 anonim ***** válasza:

De ha szereted, akkor nem vonzódanál hozzá.

Hány éves vagy?

18/L

2010. márc. 27. 22:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor ennyit ki tudsz bírni. Szexuálisan vonzódsz az osztálytársadhoz, ennyi... Ha nem történik semmi, akkor senki nem bántódik meg.
2010. márc. 27. 22:49
 5/11 A kérdező kommentje:

16/L

de nem tudom minek nevezzem.. mert igazából csak néha belegondolok hogy milyen lenne vele. és hogy ha járnáánk. de csak néha. és osztálytársam is.és zavar ha más lányokkal van meg ilyesmi.. de ez már más baráttal is vt igy. de a barátomat meeg téll szeretem. és ö is.

2010. márc. 27. 22:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Próbáld megszakítani az osztálytársaddal ezt a meghittebb kapcsolatod, beszélj vele kevesebbet, hátha sikerül kiverned a fejedből.

Ha nem megy, kitartasz, és megvárod a nyarat, amikor nem kell látnod.

Ha jövőre sem múlik el az érzés az osztálytársad iránt, akkor már gond van.

2010. márc. 27. 22:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát...

most erre már nem tudok mit mondani.

Az elsőnek igaza van.

És arra nem gondoltál, hogy kikéne próbálnod az osztálytársaddal a járást?

2010. márc. 27. 22:52
 8/11 A kérdező kommentje:

nem szeretném elhagyni a páromat.

szerintem csak fellángolás egy jóbarát iránt.

de rossz néha mert ugy érzem h becsapom a barátomat mikor nem akarom és szeretem. nem vagyok szerelmes a srácba csak néha érzek valamit és belegondolok h mi lenne ha.

2010. márc. 27. 22:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd el, ha télleg tetszik a másik srác... Fiatal vagy még, ki kell próbálnod dolgokat, hogy tapasztalatot szerezz... Egy próbát simán megér...
2010. márc. 27. 23:14
 10/11 anonim válasza:

Az igazság az,h természet ellen való az az elképzelés h csakis egyvalakit vagyunk képesek szeretni.Az ideális az lenne ha ki lehetne fejezni mindegyikük iránt őszintén az érzéseinket,elvárások és következmények nélkül. Ez maga lenne az örömteli Élet. én is ezt szeretném. Neked most az lenne a legjobb,ha mindkettővel lehetnél.akár együtt.

DE ebben a világban élünk,és következmények pedig lesznek.megteheted h hazudsz a barátodnak, de ha beléd van esve azzal tönkreteszed.(ha nincs beléd zúgva,akkor talán megmondhatod neki és talán el tudná fogadni h mással is vagy,de ezt felejtsd el mer rettentő kicsi az esélye). Be kell látnod,h neked már nem őrá van szükséged. ezt előbb utóbb be kell valannod magadnak. Engedd el, és ne kösd le magad, fiatal vagy. Sztem a legjobb amit tehetsz:mondj igazat,dönts és amit elhatároztál vidd végig. Ne ess bele kettő közé

2010. márc. 28. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!