Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok egy olyan sráccal, aki-szinte biztos-hogy sosem fog szeretni?
én épp ilyen helyzetben vagyok :( együtt vagyunk már egy ideje,3 hete kb...és tudom,érzem hogy nem szeret,és nem is fog-nem az a típus...beszéltünk már a dologról,és mindig azt mondja hogy "nagyon kedvel"...de nekem ez nem elég,főleg nem hosszútávon (ahogyan ő tervezi a kapcsolatunkat)
ti mit tennétek ilyen helyzetben?
kort is légyszi :)
ma 16:37 és ma 16:38...igen,az eszem nekem is ezt mondja...de mégis vele akarok lenni :/
ma 19:03 sajnálom hogy te is ilyen szituban vagy...remélem jól alakulnak a dolgaid :)
ma 19:13 na hát igen :) ez a kérdés az,ami nem egyszer fordul meg a fejemben...minek a hosszútáv,ha nincs szerelem...szóval én nem értem
ma 21:15 ő az a típusú srác,akinek minden második csaj szétteszi a lábát (az olyan lányok persze,a ribik)...és én meg is mondtam neki,hogy ha velem le akar feküdni,akkor várnia kell...elfogadta
cseléd?! :D 17 éves vagyok,ő 19...így necces a cseléd dolog,nem? :)
lehetséges hogy valami hátsó szándéka van velem? :| vagy csak szórakozik? :/
Honnan tudjam hány éves vagy :D Akkor simán csak azért akar valakit maga mellé , hogy legyen .
17/f és előző
(valamelyik előző válaszoló vagyok, nem számoltam utána)
Azért ez még mindig gyanús. Azért, hogy valaki legyen mellette... Ha 30-40 éves emberről lenne szó, akin eluralkodott az örökös magány és a kapuzárási pánik egyvelege, még azt mondom, lehetséges. De egy 19 éves fiatal srác, aki ráadásul sikeres a nők körében... Ha tényleg egy kapcsolatfüggő személyről lenne szó, már rég összejött volna valamelyik kufircával, mert azt azért kizártnak tartom, hogy ne lett volna minimum 1 alkalmi lány, aki esetleg komolyabb dolgokra is vágyott volna.
Másrészt meg 3 hét iszonyú kevés idő, mint egy pár, szóval ne várj egyből szenvedélyes vallomásokat. Nézd meg magatokat 3 hónap múlva, ha még akkor is kétségeid vannak, na az már necces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!