Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem tudok szeretni és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szeretni és miért nem hagyom magam szeretni? 17/L

Figyelt kérdés

Van egy kapcsolatom, ami tényleg mindenki szemébe nagyon harmonikus és a barátaim szerint nagyon jól összeillünk.

Én mégsem tudom átadni magam teljesen a fiúnak, nem tudok vele egy húron pendülni, nem tudok vele őszintén az érzéseimről beszélni.Ha azt mondja nekem szeret, egyszerűen megijedek és bezárkózok. Nem tudom ez miért van.

2016. ápr. 10. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor tölts egy kis időt egyedül és emlékezz vissza hogy miért jöttetek össze
2016. ápr. 10. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Pedig ha valaki tudhatja, az te vagy.

Mi honnan tudnánk, hogy miért vagy ilyen?

Esetleg nem ártana erről egy pszichológussal beszélni.

De az is lehet, hogy egyszerűen nem illetek össze. Két választásod van. Vagy megbeszélitek a problémát, az érzéseiket, és te pedig megpróbálsz bízni benne, vagy véget vettek egy olyan kapcsolatnak, aminek bizalom nélkül nincs értelme.

2016. ápr. 10. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Hasonlóan vagyok én is, csak nincs kapcsolatom.

Szerintem kérj kis időt, tölts minél több időt magaddal, egyedül..! Így jobban megismered magad, rájössz, hogy mi a gond forrása, és azt megoldani, kijavítani. A barátodnak feltétlenül mondd ezt el, és ha szeret, megért és megpróbál segíteni.

"Csak" legyél őszinte magaddal!

2016. ápr. 11. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!