Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meg tudom őt szeretni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudom őt szeretni?

Figyelt kérdés
A barátommal fél évig voltunk együtt, ő volt az első szerelmem, de sajnos öt év van köztünk, és nagyon sokat veszekedtünk, meg is csalt és többször is hazudott nekem. Többször szakítottunk, de két hónapja véglegesen. Aztán egy hete elkezdtem ismerkedni egy sráccal a sulimból, aki nagyon aranyos velem, mindig nagyon jó vele lenni, és bármiről tudunk beszélgetni. És olyan jó érzés, hogy valaki jobban törődik velem és mindig figyelmes. De aztán tegnap megkeresett a volt barátom, hogy ő még mindig szeret és újra akarja velem kezdeni. Én is szeretem őt, de tudom, hogy úgysem működne, mert nem tudna megváltozni, és én többé nem lennék képes bízni benne. El tudom őt felejteni? Ezt az új srácot nagyon kedvelem és sok időt töltünk együtt, meg tudnám őt is szeretni szerelemmel? 16/L

2016. márc. 19. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Felekstd el az exed, nem becsült meg
2016. márc. 19. 12:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Nar mert ne tudnad?
2016. márc. 19. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!