Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szeretni?
Egy lány elég csúnyán maga köré csavart... jártunk is, de sokat veszekedtünk és gyakran belekötött abba, hogy mit hogyan csinálok (heti 5x jártam edzésre(1,5 h) ezenkívül futottam minden nap napi kb 4 óra alvással) emiatt szakítottam vele... nem gondoltam végig... kb egy hónapig minden happy volt... aztán elkezdett hiányozni. Felkerestem egy barátnőjét rákérdeztem, hogy van stb... 'randira' hívtam a volt barátnőmet... és elmondta h 2 napja van barátja... persze, hogy a hülye gyerek bekamuzza h pff nekem is... (a sok edzés miatt egy normális fej által és a jó jegyeim miatt kb bármelyik korombeli csajjal járhattam)
és... elkezdtem minden jól kinéző lánnyal járni... de persze egyik sem volt ugyan olyan... úgy érzem üres a szívem (nem igazán tudom leírni ezt az érzést) nem tudok szeretni senkit rajta kívül... nem érzem magam depressziósnak.. inkább... dühösnek.. ez elfog múlni? 16 éves vagyok
A jó isten áldjon meg!
16 vagy. 16. Majd jön valaki.
Egyébként meg,ha nem voltál elég időt vele,mit gondoltál,hogy veled fog maradni.Lépj túl rajta. Lehet jobban járt,hogy túltett rajtad.
ebből mennyi az a sok lány, 1-2?? képzelem, hogy mindenki téged akar, max ha énekelsz is mellé, állatmenhelyt vezetsz, gitározól és havi 100 milliót adományozól szegényeknek, akkor még elis hinné valaki a fent leírtakat, de ez így valószínűleg csak mese, mert unatkozól, felismerem az ilyet eleg láttam már ebből az oldalon, a leírtak max 1/4 igaz, a többi csak körítés, hogy "menő"-nek tűnj.
Képzelem milyen sport lehet heti 5ször 1,5órás, ahol elég a napi 4 óra alvás, gondolom profi távolbanéző vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!