Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond lehet abból, hogy túl nagy a korkülönbség? Többi lent!
20 éves vagyok és egy korához képest kb. 18nak tűnő lánnyal beszélek, aki amúgy 13 éves. Mind testre, mind észre (túlérett) kinőtte a korát. Ha a szülei engedik (csak úgy merem bevállalni, és persze nuku szexuális együttlét 16 éves korig legalább) akkor is lehet problémám belőle? Vagy az úgy megfelelő, ha a szülők engedik?
- Viselkedése sem a korához méltó. Itt nem rosszra gondolok, hanem úgy mindenre.
Hm :(
Picit letört lettem, így hogy belegondolok. :(
Túlságosan beleéltem magam, amikor elhittem hogy 16 éves.. nemrég tudatta velem, mielőtt szülőket bemutatta volna. (Bemutatásra valahogy nem volt erőm ezutám elmenni.)
Ám mégis ragaszkodom hozzá. :/ megpróbálok várni, hiszem hogy tudnék várni. 😔
Köszönöm a normális válaszokat, sokat segítettetek! Ment a zöld kéz.
Basszus, ö egy éretlen kislány. Attol, hogy megoldja az érettségit, viszonylag reális véleménye nincs a világrol, és komolyabb témákrol.ugysem lehet vele beszélni, mert nem tud hozzászolni érdemben.
Tartsd már többre magad 13 éves gyerekek kerülgetésénél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!