Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gond lehet abból, hogy túl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond lehet abból, hogy túl nagy a korkülönbség? Többi lent!

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és egy korához képest kb. 18nak tűnő lánnyal beszélek, aki amúgy 13 éves. Mind testre, mind észre (túlérett) kinőtte a korát. Ha a szülei engedik (csak úgy merem bevállalni, és persze nuku szexuális együttlét 16 éves korig legalább) akkor is lehet problémám belőle? Vagy az úgy megfelelő, ha a szülők engedik?

- Viselkedése sem a korához méltó. Itt nem rosszra gondolok, hanem úgy mindenre.

2017. febr. 23. 20:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Öcsém, várj legalább egy évet, mert ezt így a Btk. kb 5 évvel honorálja.
2017. febr. 23. 23:35
 12/17 A kérdező kommentje:
De ha nincs szex.. max csak csók.. akkor is? :(
2017. febr. 24. 03:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Leírom a saját példámat, hátha segít. 13 évesen már túl voltam apám öngyilkosságán, anyám depresszióján, gyámhatósági harcokon, szeméttelepre hajazó otthonon. 9 évesen a kedvenc íróm Shakespeare volt, nem Rómeóék, hanem a Hamlet miatt. A korosztályom untatott, sokkal szívesebben voltam felnőttekkel. Nem csak hiszem, tudom, hogy az ember lehet sokkal érettebb a koránál. DE a felnőtté válást nem lehet megúszni. Az egy hosszú folyamat, különböző szakaszokkal, valószínűsítem, hogy még Te se értél a végére. A lányzó talán még el se indult ezen az úton. Ha képes vagy felelősséget vállalni, barátkozz vele, de szigorúan barátkozz! Nemhogy csóknak nincs helye, de flörtnek, bóknak sincs. Azt gondolom nem vagy képes erre, de ha határt tudnál húzni és az a határ az egyértelmű barátság lenne, hamar rájönnél milyen messze áll ez a kislány lelkileg egy felnőttől, még akkor is, ha esetleg Te, éppen éretlenebb vagy a kortársaidnál.
2017. febr. 24. 07:45
 14/17 A kérdező kommentje:

Hm :(

Picit letört lettem, így hogy belegondolok. :(

Túlságosan beleéltem magam, amikor elhittem hogy 16 éves.. nemrég tudatta velem, mielőtt szülőket bemutatta volna. (Bemutatásra valahogy nem volt erőm ezutám elmenni.)

Ám mégis ragaszkodom hozzá. :/ megpróbálok várni, hiszem hogy tudnék várni. 😔

Köszönöm a normális válaszokat, sokat segítettetek! Ment a zöld kéz.

2017. febr. 24. 13:29
 15/17 anonim ***** válasza:
16 évesnek hitette magát, dehogy érett ez a lány még!
2017. febr. 24. 16:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Basszus, ö egy éretlen kislány. Attol, hogy megoldja az érettségit, viszonylag reális véleménye nincs a világrol, és komolyabb témákrol.ugysem lehet vele beszélni, mert nem tud hozzászolni érdemben.

Tartsd már többre magad 13 éves gyerekek kerülgetésénél!

2017. febr. 26. 08:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Érettségi feladatokat az én barátnőm is megtud oldani... Ettől nem érettebb lesz, hanem max. okosabb.
2017. febr. 26. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!