Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8-os lány 11-es fiúval?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Működhet? Általánosan nem fognak elítélni az emberek?2017. febr. 10. 13:05
2/15 anonim válasza:
Amikor 11.-es voltam, 8.-as barátnőm volt.
És egyébként rohadtul nem érdekelt, hogy mások mit mondtak. :D
3/15 anonim válasza:
Nem sok az a korkülönbség, de ne szexeljetek. Azzal várjatok még vagy 6 évet.
4/15 anonim válasza:
6 év??
-WTF
nem 8 és 11 évesről van szó, hanem 13-14 vagy 15, esetleg 17-18-19 évesről, osztályát írta oda kedves 3-as nem a korát.
5/15 anonim válasza:
korkülönbséget nézve esetleg működtetne de árulj el nekem valamit... mit látna egy 11-es fiu egy általánosba járó lányban? szerintem semmit
6/15 anonim válasza:
elméletben működtetne....de gyakorlatban kevésbé. Hosszú távra biztos hogy nem
7/15 anonim válasza:
Én anno 8.-os voltam ,mikor összejöttem az akkor 11.-es barátommal. Jól megvoltunk , nekünk nem volt probléma a korkülönbséggel. 14 éves koromhoz képest szellemileg ,érettségben simán felértem hozzá. Aztán én tovább fejlődtem , de ő megrekedt azon a szellemi szinten,szóval 5 év után elváltak útjaink. 😀 De ennyi idős korban azért 5 év az nem kevés.
8/15 A kérdező kommentje:
Szűk két és fél év a különbség, a fiú 17 lett decemberben a lány meg 15 lesz májusban.
Igazából ekkora korkülönbség lehet akár egy 9 és egy 10-es között is.
2017. febr. 10. 15:36
9/15 anonim válasza:
En 16vagyok barátom 22 még a barátaim is elitelnek de minket nem zavar csak nevetünk rajta.Ez rajtatok mulik mennyire vagytok felnove egy kapcsolathoz meg hogy mennyire befolyasol titeket a korulottetek levo emberek velemenye. Egy jo tanacs nem szabad hagyni hogy a negativ emberek megmérgezzek a kapcsolatotokat csak annak a véleményére adj akiben megbizol es szereted nalam ezek az emberek a szuleim a tobbiek nem erdekelnek
10/15 A kérdező kommentje:
Már mindketten gimiben vagyunk... Nem kell felvételiznie senkinek.
A barátaim azt mondják hogy szerintük simán működhet, csak én vagyok ezzel ilyen kételkedő, nem tudom, hogy mit szólnék a többi ember véleményéhez miközben nem akarom hogy érdekeljen 😂😂
2017. febr. 10. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!