Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8-os lány 11-es fiúval?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Működhet? Általánosan nem fognak elítélni az emberek?2017. febr. 10. 13:05
11/15 anonim válasza:
haverom 18 éves, a csaja meg 15 szóval sima mehet:3
12/15 anonim válasza:
Hát, nekem pont az egyik osztálytársamnak egész jó viszonya egy 8.-os lánnyal. Mondjuk nálunk az egész 11. osztálynak egy közeli viszonya van a 8. osztállyal, mert szomszédok vagyunk. Semmi különös nincs benne, mások véleménye meg...
Felőlem gondolhat akármit, csak be ne szóljon, mert annak jó vége nem lesz. :) 16f
13/15 anonim válasza:
El fognak ítélni az emberek, viszont ez simán lehet (kortól függetlenül) egy működőképes kapcsolat. :)
14/15 anonim válasza:
Nem, igaz, én vagyok a hülye, félre értelmeztem. #3-as vagyok. Még mindig azt kell, hogy mondjam, hogy a fiú már fiatal felnőtt korú, a lány pedig kiskorú. Legyetek szerelmesek, mozizzatok, erotikázzatok-flörtöljetek és menjetek el közösen csinálni valamit, de nem hiszem, hogy a legjobb ötlet a ti korotokban az volna, ha lefeküdnétek. Ha a lány veled egyidős volna, akkor rendben volna, vagy egy-két évvel idősebb, az sem baj. 17 éves fiúról van szó, gondolom és 14 éves lányról. Zárójelbe odaírhattad volna mondjuk, hogy ne tippelgessünk, mert nyolcadikos 13 és 15 éves is lehet, és ebben az életszakaszban 1-2 év is sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!