Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 15 éves vagyok (L) ő meg 19 éves fiú. Működhet?
#1 Köszönöm, igazad van :)
Még a kérdéshez annyit fűznék hozzá hogy nagyon klisésen hangozhatott ez az "érettebb vagyok a koromnál", mivel minden 12-13 éves így gondolja, de ezt nem úgy értettem, hogy "már kinőttem a Barbie babás korszakomból".
Sajnos nincs igazad, vagy pedig rosszul értelmezted azt, amit mondtam. Én nem feltétlenül a kor miatt félek, hanem attól, hogy ez pont az a szint, amikor ő már szinte felnőtt, én meg még tulajdonképpen gyerek vagyok, és lehetek az ő szemében. Ő minden délután dolgozik, én meg minden délelőtt iskolában vagyok. Magamat tartom néha kevésnek, és nem megfelelőnek számára, mert még nem jutott odáig a "kapcsolat" hogy ez az egész jobban elmélyüljön. Neki már volt komoly kapcsolata, ami sokáig tartott, nekem nem. A kor csak egy szám, ezt én is jól tudom, nem egyszer hangoztattam minden irányba, ugyanakkor most nekem volt szükségem megerősítésre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!