Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves férfi egy fiatal lánnyal?
Szerintetek egy 42 éves férfi összejönn egy 19 éves lánnyal aki most kezdte az egyetemet? Komoly kapcsolatra,akivel komolyabban tervez.
Az lehetséges hogy két ennyi idős ember megtalálja egymásban a lelki társat?
Nem. De te sem vagy százas, ha ez neked bejön. Apakomplexusos vagy..
Majd rábas*ol, amikor rájössz, hogy egyáltalán nem tudtok egymáshoz szólni, mert közös témátok sincs. Te elrinyálod neki nap végén a tinis iskolai ügyeidet, ő meg a munkájáról és komoly dolgokról fog beszélni, amit te nem érthetsz meg.. Vicces lesz :D
Nem is tudom. Egy ilyen kérdés feltevésekor egyből a korkülönbség jut eszembe, szerintem jogosan. Próbálom reálisan látni:
Akkor működhet egy ilyen kapcsolat, ha készek vagytok a környezetetek megvető, rosszindulatú embereit magatok mögött hagyni. Szépíthetünk, de sajnos az emberek ilyenek, 20 év korkülönbség igen csak sok, nem mindenki tudja elfogadni ezt, és keresi a miérteket.-a pletykákról nem is beszélve
Ott van a hölgy. Fiatal még, és ott vagy te, aki lassan az ösvény végét tapossa. Ennyi idősen házasnak kellene lenned, gyerekekkel, és nyugodt légkörrel. Egy ennyi idős lánynak még nincsenek ilyen tervei, nem tud 'így' leköteleződni. Most kell élnie, te meg nem tartozol abba a korosztályba, hogy elkísérd akár szórakozó helyre, vagy bárhova..kellene egy megszokott életednek lennie, ahol ha munka után hazamész, vár az asszony meg ezer dolog,és nem vagyok biztos benne hogy ezt ő meg tudná adni..
Persze ezek ellenére működhet a kémia, lehetnek közös pontok, de nekem tuti olyan lenne mintha majdnem apámmal lennék együtt..nem egy világ..19 évesen nincs élettapasztalatod, 42 évesen meg lassan mindent átéltél.
Olyan.hogyis mondjam. Időbeli, lelki, testo eltérések vannak e között a 20 év között, hogy iszonyat.
De ha megtaláljátok egymást minden szempontból, én szurkolok, és ne érdekeljenek mások:)
Ez teljesen személyfüggő. Rengeteg olyan eset van, ahol ez abszolút nem működik a már felvázolt problémák miatt: ez a többség, szerintem. De vannak kivételek, ahol beválhat. Vannak olyanok az ismeretségi körömben, akiknél működik a kapcsolat régóta nagy korkülönbség ellenére is.
Ha a lány érett, komoly, és hasonló a két fél életvitelete, mentalitása, akkor szerintem egy próbát mindenképp megérhet.
Én például 20 évesen bevállalnám egy 40+ férfivel is, ha úgy alakulna, mert a saját korosztályomba nem tudok rendesen beilleszkedni, nem is olyan életvitelt folytatok, mint amilyet a 20-as éveikben járók nagy átlaga folytat...
Egyébként voltunk már együtt bulizni,koncerten,sőt nyáron fesztiválon is. Akkor megbeszéltük,hogy csak barátok leszünk,éppen azért,mert mások mit fognak szólni és félt,nehogy az ilyen emberek miatt sérüljek.
Most viszont megpróbálnánk együtt. De azt mondta ő még alszik rá párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!