Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy idősebb férfit. Mit tegyek?
Nemrég megismertem egy nálam jóval idősebb férfit (16/L, 24/F), és tetszünk egymásnak, csak nem tudom, hogy jó lenne-e neki, ha netán összejönne velem, mert hát az ő korában már a szex is fontosabb szerepet játszik. Én meg még nem voltam ezelőtt olyan "igazán komoly" kapcsolatban.
Szerintetek mit kéne tennem?
Én is ugyanigy vagyok csak ő21 éves de fogalmam sincs hogy mit kéne tennem.
Mert ahogy mondtad neki azért már vannak elvárásai. Nehéz dolog az biztos.
Először is, ne azt nézd, kérdező, hogy jó lenne-e neki? Ez a te életed, azt kell tudnod eldönteni, hogy neked mi a jó.
Másodszor: "az ő korában már a szex is fontosabb szerepet játszik"? A szex egy 16 éves fiú életében ugyanolyan (ha nem fontosabb) szerepet játszik. Egy 24 éves fickó akár annyira tapasztalt is lehet, hogy némileg lehiggadt már, és nem ugrik fejjel a falnak, ha pinát lát.
Harmadszor: 8 év a férfi javára tartós kapcsolat esetén pont ideális. (Mondjuk nem a mostani korodba, inkább amikor már te is 24 körül kullogsz.)
Ennek ellenére én azt mondom, s annak idején a lányomnak is ezt mondtam, ne vágj bele. Ha ugyanis ilyen kérdés merül fel, az azt jelenti, hogy nem volt rád akkora hatással a figura, amiért érdemes lenne megfontolni a dolgot. Majd jön valaki, akinek egy pillantásától megroggyan a lábad, és akivel kapcsolatban nem kérdéseid lesznek, hanem határozott akaratod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!