Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Pasiban nálatok mennyi lehet a felső kor?
19
Ilyen negyvenes,apam koru pasival soha nem jonnek ossze...
16L
Valahol azt hallottam, hogy ha a lányok korából kivonunk hetet, és azt beszorozzuk kettővel, megkapjuk a számukra ideális férfikort. Ezek szerint:
14 - 14
15 - 16
16 - 18
17 - 20
18 - 22
19 - 24
20 - 26
21 - 28
22 - 30
23 - 32
24 - 34
25 - 36
26 - 38
27 - 40
28 - 42
29 - 44
30 - 46
stb
Ez attol fugg, vannak telaponak kinezo negyvenesek, es vannak huszonevesnek kinezo negyvenesek (Jared Leto pl ilyen)
Megis nekem a fo, h husz evnel ne legyen nagyobb korkulombseg, tehat max 36 eves.
De mar nem azert, ha en egy negyvenes csavo lennek, rohadtul nem akarnek osszejonni egy olyan kiscsajjal aki a gyerekem lehetne, meg akkor sem "ha ok jonnek be". Ennyi idosen mar igazan akarnek csaladot alapitani, amit meg te egy tizeneves kis csitritol nem varhatsz el. Mindemellett az erdeklodesi korotok is elterne valamint (bizombenne) h az eletfelfogasotok is
Btw: a tarsadalom neveben nagyon remelem h soha nem talalsz magadnak egy tizenevest
16/l
Max 24, ennél több biztos hogy nem jöhet szóba.
18/L
16 vagyok, szóval max 18.
Idősebbért már kinyírnának itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!