Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-18 év körüli csajok, mi tetszik nektek sokszor egy 25-30 éves pasiban?
Komolyan nem értem.
Kort is írjatok lécci :(
Amikor nekem tetszik egy ennyire idős pasi az általában azért van, mert egy jól kinéző színészről/énekesről van szó aki vmelyik kedvenc filmemben/sorozatomban játszik vagy szimplán jó a hangja :D
14/l
Testileg, szellemileg fejlettebbek, ilyen korra van saját keresetük, saját lakásuk.
18 éves vagyok (és a barátom fiatalabb nálam egyébként)
Aha, akkor azért mert pont elválasztja a kisgyereket a tatáktól?
Nem is pávabu*i de nem is vénember?
Én 17-18 évesen próbáltam korombeliekkel randizni. Megvolt a vonzalom is, tetszettek is. De a randik borzasztóan unalmasak voltak... Az egyik srác azzal próbált szórakoztatni, hogy elmesélte, hogyan szivatták az apácákat a református kollégiumban. Ezután pedig hangosan, nevetve mondta, hogy olyanokat szoktak pletykálni, hogy az apácák hogyan maszturbálnak... Mindez közterületen történt, emberek sétáltak el mellettük, ültek nem oly messze tőlünk. Úgy éreztem, hogy menten elásom magam.
Természetesen erre lehet mondani, hogy 1000-ből 1 ilyet fog ki az ember átlagosan. De amint mondtam, más próbálkozásaim is voltak, csak ez volt a mélypont. A többivel nem volt közös témám, beszéltek nekem a piálásról, a bulizásról, csomó olyan dologról, ami engem nem érdekel.
Én nem gondolom magam érettebbnek a korosztályomnál, csupán más az érdeklődési köröm. Én imádom a történelmet, a könyveket, a komolyzenét. Azonban ha ezekről elkezdek beszélgetni egy hozzám hasonlóan 19 éves sráccal, akkor körülbelül kinevet. (Tisztelet a kivételnek, ami mondjuk 5%.) A mostani barátom 10 évvel idősebb nálam. És nem, nem azért vagyok vele, mert menő, meg mert nagyobb a nemi szerve (amit egyébként is tudunk, hogy nem életkortól függ...), ahogy előttem írta az egyik válaszoló. Hanem mert egyeznek az érdeklődési köreink, annak ellenére, hogy ennyivel idősebb, sosem volt olyan, hogy ne lett volna közös témánk. Én ugyanazt tanulom, amiben ő most dolgozik, tehát ez is közös.
Szóval csak hogy levonjam a konklúziót: igazából nem is a kor számít, hanem hogy kiben találod meg azt, ami benned is megvan... hogy kivel találsz közös pontokat.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!