Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek erről a felső testről?
16 éves vagyok. Jövő hónapban leszek 17. Jelenleg 194 cm és 83 kg. 14 évesen 94 kg voltam, sikerült lefogynom, akkor látszott a felesleg bőven. Kb 10-12 hónapja kezdtem el edzeni. Teljesen "tisztán" edzek..semmilyen étrendkiegészítőt nem szedek még. Ezen a téren most ősztől szeretnék változtatni, és komolyabbra fordítani az edzést, mivel még bőőőőven van hová fejlődni :) Fogyni is szeretnék még egy kicsit. Sok éve nem járok már strandra, és az öltözőben is gyorsan öltözök át, hogy a többiek ne lássanak, mivel nem vagyok megelégedve magammal. Keményen folytatom az edzést, hogy végre el merjek egyáltalán menni strandra. Természetesen kép is van:
Hideg-meleg vélemény érdekel, fiuktól lányoktól egyaránt. Úgy gondolom a negatív és a pozitív kritika is egyaránt motiválni fog. Kérem olyanok ne írjanak, akik trollkodni akarnak, mert most mertem először póló nélkül képet csinálni magamról, és ide, vagy bárhova felrakni :D
Nekem tetszik:)
Mármint a külsőd
Kár hogy belsődröl semmit nem írtál:(
16/L
Férfi szemmel
Semmi probléma nincs veled most se, de azért sok sikert a fejlődéshez! ;)
"Hideg-meleg vélemény érdekel, fiuktól lányoktól egyaránt. "
De inkább meleg vélemény érdekel fiúktól,mi?:D
Ne fogyj szerintem. Tömegelj picit, lehet e melledre más gyakorlatok kellene csinálni, amik jobban megmozgatják. Utána szálkásíts.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!