Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 42 éves férfi egy fiatal lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42 éves férfi egy fiatal lánnyal?

Figyelt kérdés

Szerintetek egy 42 éves férfi összejönn egy 19 éves lánnyal aki most kezdte az egyetemet? Komoly kapcsolatra,akivel komolyabban tervez.

Az lehetséges hogy két ennyi idős ember megtalálja egymásban a lelki társat?

2017. jan. 28. 21:54
1 2 3
 21/25 Akibasa válasza:
64%
Szia!Szerintem nyugodtan próbáld ki , mert egy életünk van .A páromnál 10 évvel vagyok idősebb .Bár jelen esetben én a nő vagyok.De jogunk van a saját értékrendünk szerint élni .Ne hallgas senkire !Az apám 15 évvel volt fiatalabb mint az anyám csodálatos tartalmas életet éltek meg .Sok sikert kìvánok !
2018. jún. 10. 17:18
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Nos így 1,5 évvel később sem vagyunk együtt, csak átalakult egy barátság extrákkal kapcsolatba,mivel nekem se neki sincs azóta se senki komoly.

Valamiért bebeszélte magának,hogy ez a kapcsolat komolyabban nem működne ekkora korkülönbséggel.

Sajnálatos dolog,de ez van.

2018. jún. 11. 08:42
 23/25 anonim ***** válasza:
49%
Mekkora pitsa vagy,grat.
2018. jún. 12. 11:15
 24/25 anonim válasza:
90%
S azota sem gondolja ugy hogy mukodne? En 22 vagyok a baratom meg 49.Nemsokara lesz egy gyonyoru kislanyunk, es tokeletesen megvagyunk, en is erettebb o is fiatalosabb. Soha nem volt konfliktus azert mert ennyi a korkulonbseg.
2018. jún. 13. 17:24
 25/25 anonim ***** válasza:
34%
#24: Szóval a 60 éves bácsi neked partner lesz 30 éves korod korul. Hát persze.
2018. jún. 13. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!