Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell 10 év korkülönbség?
Van aki szimplán azért mert azt hiszi, hogy ez 'menő' van aki azt hiszi ettől ő is felnőtt lesz és őt is 10 évnél idősebbként fogják kezelni, van aki kíváncsiságból, van akinek szimplán csak egy 10 évvel idősebb férfi tetszik meg. Sok változat van és mindenkinél más. Általában 90%-ban nem igazi szerelem, az idősebb srác kihasználja, hogy befolyásolható fiatal lánnyal kezdhet ezért kihasználja. De van az a 10% akiknél valóban igaz szerelem, kölcsönös tisztelet és egyforma felfogás, ez ritkábbik eset. Szóval a legtöbb fiatal lány szerintem kalandvágyból, vagy azért hogy őt is felnőttként kezeljék. De akik gyerekesek egy 10 évvel idősebbhez azok hamar rájönnek hogy a korukbeliekkel kell ismerkedni.
20/l
Nem kell. És nem is tetszenek minden lánynak az idősebbek. Sőt, van, akinek csak a hasonlókorúak tetszenek.
De majd ha te leszel 28, akkor gondolkodj el ezen fordítva is. Miért kell az idősebb férfiaknak fiatalabb nő? :)
Miert ne lehetne valodi? A volegenyem es koztem 23 ev van. En 20 eves vagyok... en koraven vagyok,o nagyon fiatalos. Nem vonzodtam sose a korosztalyomhoz, Nekem kulsore mindig az idosebbek tetszettek,ami benne is megfogott,hogy tapasztalt,es olyan okos,hogy az lenyugozo! csak tanultam tole,az elet minden teruleten. A kettonk kapcsolata nagyon valodi,es nem banom ha masnak ez nem tetszik. Nem a penze erdekelt,amikor megismertem,vagy az,hogy mije van. Oda voltam elso perctol a gyonyoru kezecskeitol,a nagy vigyoratol,attol,ahogy magyarazott.
Persze,nem csoda,hogy mas ezt nem nezi jo szemmel,vagy elgondolkozik,hogy hol is van ebbe a kapcsolatba a furmany...hiszen manapsag a fiatal lanyok mumellekert meg luxus nyaralasert jonnek ossze 40es ferfiakkal.... van olyan is,ilyen is.
Mi remekul megvagyunk,nem lehet eszrevenni a nagy korkulonbseget. Nem hulyit senki senkit,nincs taktikazas,csak oszinte erzelmek. :)
Az lenne a poén ha mindenkinek ugyanaz lenne jó. Gondolj bele. Így is marad bőven lány neked. Én sem vonzódom a sokkal idősebbekhez(kb. 4/5 év, ami már max.), de nyilván vannak még rajtam kívül.
15/L
(Bár én 27 éves vagyok) köztünk 16 év van a vőlegényemmel. Mikor megismerkedtünk, nem tudtam, hogy ennyivel idősebb, és utána se akartam elhinni,ugyanis 32-33nál nem néz ki többnek. Fiatalos, hiszen tanár, fiatalokkal dolgozik, ő állítja ez a "frissességének" a titka (az az igazán jó tanár-fajta, akit imádnak a diákok), egészségesen táplálkozik, rendszeresen sportol. Mindenki azt mondja, remekül összeillünk kívülről nézve is.
Nálunk szuper a korkülönbség, pont egymásra találtunk. Neki soha nem volt családja, nem elvált, nincs gyereke, így nem újrakezd velem, hanem ő is most kezdi az életét.
Bar nem tudatosan, de én mindig az idősebb fiúkhoz, férfiakhoz vonzódtam, mindig érettebb voltam a koromnál, egy korombeli fiú nekem gyerek még... Párom egy fiatalos, de érett felnőtt, tökéletes a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!