Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez túl nagy korkülönbség?
19 vagyok(lány) és randizgatunk egy 41 évessel. Teljesen passzolunk szellemileg is,mindenhogyan,csak nem tudom hogy belemenjek e a nagy korkülönbség miatt.(mivel soha nem gondoltam volna hogy ilyen fog velem történni,de ő sem) szóval tanácstalanok vagyunk,mivel ő sem egy pedofil alkat,az egész csak úgy megtörtént:)
Szerintetek ez nagyon gáz lenne mások előtt? Be lehet vállalni? (A szüleimtől eltekintve,mert ők biztosan meg fognak ölni)
Sajnos volt ilyesmiben részem.. Kérlek ne tedd tönkre magad. Hosszútávon nem csak a korkülönbség miatt nem fog működni.. Hanem egy idő utan azt veszed észre, hogy mindenen és mindenben feletted áll, mert ő már tapasztalt, stb.. Nem fogja hagyni, hogy kitombold a 20-as éveid. Bulizz, barátkozz, ismerkedj, előtted az egész élet.
Én anno nagyon megbántam. Másfél évig tartott.. Gyötrelmes időszak volt.
Ez csak tanács, nem megmondani akarom, mit csinálj. Ha esetleg úgy érzed, hogy tényleg különleges, viszonzott, ha hozzád ér ráz a hideg meg ilyenek, csak nyugodtan🙂 De ne légy naiv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!