Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez túl nagy korkülönbség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez túl nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés

19 vagyok(lány) és randizgatunk egy 41 évessel. Teljesen passzolunk szellemileg is,mindenhogyan,csak nem tudom hogy belemenjek e a nagy korkülönbség miatt.(mivel soha nem gondoltam volna hogy ilyen fog velem történni,de ő sem) szóval tanácstalanok vagyunk,mivel ő sem egy pedofil alkat,az egész csak úgy megtörtént:)

Szerintetek ez nagyon gáz lenne mások előtt? Be lehet vállalni? (A szüleimtől eltekintve,mert ők biztosan meg fognak ölni)

2017. jan. 9. 16:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Igen.
2017. jan. 9. 16:58
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Rövidtávon működni fog, hosszún kizárt, mivel mire te 30 leszel és még bőven élhetnél, akkor ő már az 50et is megélte, jó persze egy 50 éves is lehet fit és egészséges, de hát akkor is....
2017. jan. 9. 17:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy.
2017. jan. 9. 17:29
 4/14 Biapernys válasza:
61%
Hallgass a szívedre
2017. jan. 9. 17:41
 5/14 anonim ***** válasza:
57%
Jezus. Ez undorito.
2017. jan. 9. 18:00
 6/14 anonim ***** válasza:
60%
Én 19 éves srác vagyok, van egy eléggé fiatalos (tényleg!!) 43 éves szobatársam, és a korosztályombeli 19 éves lányokhoz tudlak hasonlítani: nagyon nem illenétek össze szerintem.
2017. jan. 9. 18:09
 7/14 Csingusz96 válasza:
18%

Sajnos volt ilyesmiben részem.. Kérlek ne tedd tönkre magad. Hosszútávon nem csak a korkülönbség miatt nem fog működni.. Hanem egy idő utan azt veszed észre, hogy mindenen és mindenben feletted áll, mert ő már tapasztalt, stb.. Nem fogja hagyni, hogy kitombold a 20-as éveid. Bulizz, barátkozz, ismerkedj, előtted az egész élet.

Én anno nagyon megbántam. Másfél évig tartott.. Gyötrelmes időszak volt.

Ez csak tanács, nem megmondani akarom, mit csinálj. Ha esetleg úgy érzed, hogy tényleg különleges, viszonzott, ha hozzád ér ráz a hideg meg ilyenek, csak nyugodtan🙂 De ne légy naiv

2017. jan. 9. 23:59
 8/14 anonim ***** válasza:
58%
Én 44. vagyok és a barátnőm 18. 2.és fél éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymás.
2017. jan. 10. 06:45
 9/14 anonim ***** válasza:
35%
Nem hiszem, hogy szüleid örülnének ennek, lehet emiatt tönkremenne a kapcsolatod velük, ráadásul szerintem elég gáz egy 41 évessel, ha csak nem úgy néz ki mint a divat lapokban, de úgy általánosságban főleg itt Magyarországon a 41 évesek már igen öregesek...de ez csak főleg a külső. Ő neki biztos jó érzés lenne egy 19 éves lánnyal lenni, de mikor tényleg te leszel 30 ő már még öregebb lesz, és majd gondozhatod őt...
2017. jan. 12. 19:31
 10/14 A kérdező kommentje:
28-nak néz ki kb...
2017. jan. 12. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!