Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez túl nagy korkülönbség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez túl nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés

19 vagyok(lány) és randizgatunk egy 41 évessel. Teljesen passzolunk szellemileg is,mindenhogyan,csak nem tudom hogy belemenjek e a nagy korkülönbség miatt.(mivel soha nem gondoltam volna hogy ilyen fog velem történni,de ő sem) szóval tanácstalanok vagyunk,mivel ő sem egy pedofil alkat,az egész csak úgy megtörtént:)

Szerintetek ez nagyon gáz lenne mások előtt? Be lehet vállalni? (A szüleimtől eltekintve,mert ők biztosan meg fognak ölni)

2017. jan. 9. 16:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha jól érezed magad mellette és szereted ne hallgass másokra!Egy 20-20 éves között is ugyanúgy tönkremehet.

Ez egyénfüggő dolog.

A szüleid egyébként mit szóltak?

2017. jan. 21. 19:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem tudják
2017. jan. 21. 23:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz másokkal. Egyik ismerősöm és a férje között is ennyi év korkülönbség van, és sok éve élnek boldog házasságban, egy 15 éves lányuk is van. És ők is akkor jöttek össze, amikor a lány 19 volt. Persze ez nem ilyen egyszerű, egyénfüggő is, de hátha... Én szurkolok nektek, ha tényleg szeretitek egymást!:)
2017. febr. 18. 20:05
 14/14 anonim válasza:
Nagyon meg fogod bánni.. tényleg túl idős hozzád. Véleményem szerint max 10 év az elfogadható korkülönbség.
2017. febr. 26. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!