Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 eves lany,20 eves fiu, mit gondoltok rola?
Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 20:30
1/9 anonim válasza:
Örülj hogyha összejön és szeretitek egymást.Másnak ez sincs és az 5 év nem oszt nem szoroz.Legalábbis szerintem.De vigyázz..
2/9 anonim válasza:
ha mindketten figyelembe veszik h a másik mit hogyan mikor akar akkor szerintem mehet :))
4/9 anonim válasza:
Konkrétabban? Mióta ismeritek egymást...stb. (Már ha rólatok van szó.)
5/9 anonim válasza:
Eh hallod..én képtelennék egy 5 évvel idősebb fiúval együtt lenni pedig hamarosan én is 15 leszek. :D de szerintem ha lényegében egy szinten vagytok akkor okés a dolog :D
6/9 anonim válasza:
pedofíling.. de akinek inge, nyugodtan vegye magára
7/9 anonim válasza:
Egyetértek #4-el kicsit bővebben is mesélhetnél a dologról, amúgy szerintem ez még éppen hogy belefér, ha kijöttök meg minden akkor mehet.
8/9 anonim válasza:
Szia én nyar végén szakítottam a 15 éves baratnommel, most 20 vagyok másfél évig jartunk, én nagyon szerettem, és egy nagyon jó kapcsolat volt. Probaljatok meg, de vigyazz nagyon, én tudtam rá varni fel évet. Bebizonyitottam hogy szeretem a rozsaszin felho után is. Privatban kerdezhetsz még ha esetleg vannak még kerdeseid.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz! :)
Igen, én vagyok a 15 éves lány, néhány hete ismerkedünk egymással. Ő már egyetemista. Jól kijövünk, hasonló az érdeklődésünk, nyilván van amiben tájékozottabb/jobban belelát mint én, de amúgy nem gondolok arra, hogy "hű, most ő 5 évvel idősebb...", nem is nagyon érzékeljük ezt a különbséget, ha együtt vagyunk.
2017. jan. 6. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!