Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú és 15 éves lány, mit gondoltok erről és úgy a max kor különbségről általában?
Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 23:21
1/5 anonim válasza:
Én 16 évesen majdnem összejöttem egy 26 éves sráccal. Igen, 10 év különbség. És nem ez miatt nem jött össze. Tehát a tiétekkel sincs gond. Az osztálytársam 16 évesen járt egy 30 valahány éves csávóval. Na az már bizarr. :D
2/5 András955 válasza:
Csak mondom, hogy a te korkülönbséged is bizarr, az hogy még nincs harminc fölött, csak 26, azzal ugyanúgy felnőtt és nagykorú, míg te kiskorú a 16 éveddel, és kicsit pedofil beütésű a helyzet.
A 20 és 15 év már egy fokkal jobb. De szerintem ebben a korban még rengeteget számít öt év. Óriási különbség, hogy 20 évesként mondjuk az első egyetemi évedet tapasztalod, ő meg a gimit. Éppen hogy nem általános iskolás. Így nem hiszem hogy lehetne vele komoly témákról beszélni, tök éretlenek tudnak lenni még a 15 évesek.
Nekem 19 évesen volt egy 16 éves barátnőm, és már azt is úgy éreztem néha, hogy fiatal hozzám, úgyhogy most már inkább egy velem korú 20 éves egyetemista lánnyal járok, sokkal komolyabb kapcsolat.
4/5 anonim válasza:
Szerintem simán belefér, de ez csak az én véleményem:D
5/5 Fruzs33 válasza:
Teljesen normális,a mai világ már elfogadja, a barátom és köztem kétszer annyi idő van,mint köztetek,de mi nagyon odavagyunk egymásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!