Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik fiu/lany baratsag? A tobbi lent.
2016. jan. 9. 14:06
Van fiú-lány barátság. De ez nem az.
2016. jan. 9. 15:03
3/10 A kérdező kommentje:
Volt meg egy ilyen lany aki "baratkent"probalkozott nala, azt el tudta ugy kuldeni a baratom hogy azota se beszelnek meg seemmi, de ezt a k**at(bocsanat a kifejezesert) nem tudja el hajtani maga korul akarhogy megsertodok ra. Ha most nincs koztuk semmi biztos vagyok benne hogy kesobb lesz. #1 igen feltekeny vagyok jo hogy, neked is biztos jol esne ha allandoan a baratod/baratnod korul lenne egy ilyen alszent emberke..
gondolom van mer nekem régebben volt lány a legjobb barátom..
2016. jan. 9. 17:17
Valamelyik fél részéről mindig több. Ha logikusan belegondolsz szerintem soha nem mentél oda úgy 1 fiúhoz, hogy olyan jó lenne ezzel a sráccal barátoknak lenni :D
2016. jan. 9. 18:43
Biztosan letezik,de ezt a leirtak alapjan nem neveznem annak.A volt baratommal hasonlo helyzetben voltam,es mai napig (lassan 2eve) azzal a lannyal van.. Szerintem magyarazd el neki, hogy vagy o - vagy te,aztan majd kiderul.
2016. jan. 10. 21:32
7/10 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani de nekem volt fiú barátom.Aztan a srác belém zúgott. Most már nem vagyunk barátok.Szerintem ott a csaj nyomul, a barátodat nem biztos hogy úgy èrdekli a csaj.
2016. jan. 11. 14:33
8/10 A kérdező kommentje:
Hm.. Koszonom a valaszokat :) valamelyikojuk biztos tobbet fog erezni mint baratsag.. De ez igy nekem annyira rossz, az elejen tenyleg nem zavart de mostmar kiborit foleg h mindig beszelt errol a lanyrol meg egyutt jartak bulizni es keszult is roluk egy eleg erdekes fenykep.. Es amig meg nem lattam hogy beszelnek letgadta hogy ok mar nem beszelnek.. Szerintetek szakitsak?
9/10 anonim válasza:
Ha ezt két evvel ezelőtt kérdezted volna akkor lehet, hogy azt mondom van...de ma már az a véleményem, hogy az egyik fél mindig többet érez barátságnál. Nekem volt egy fiú barátom (legjobb barátként tekintettem rá). Ez a barátság ovitól hatodikig meg is maradt csak annak...aztán meg ő már többet akart, de én nem. Következmény képpen megromlott a kapcsolatunk. Bunkózik és már nem is beszélünk. Szóval szerintem nincs.
2016. jan. 14. 10:18
Abszolút jogos, hogy féltékeny vagy, neked adok igazat! Ezt én sem viselném el...azon meg nagyon kiakadnék ha hazudna arról hogy beszélnek-e vagy sem...Szerintem nem feltétlen kell erről szakítani, próbáljátok megbeszélni, hogy neked ez így nagyon nem jó, úgyhogy vagy ő, vagy te. Én nagyon nem szeretem a barátomat választás elé kényszeríteni, de ilyen helyzetben én is ezt tenném, mert ez így tényleg nem állapot...ha meg azt mondja hogy téged szeret, de nem akarja megszakítani a kapcsolatot azzal a lánnyal, akkor nem szeret téged igazán...akkor viszont már indokoltnak érezném a szakítást.
Lány-fiú barátság meg szerintem nem létezik. Itt arra a barátságra gondolok, ahol sülve-főve együtt vannak, és nagyon jól kijönnek. Egy idő után úgyis többet fog érezni a másik, ahogy azt előttem többen is mondták, mivel azért van az egyik a másikkal mert tetszik neki a személyisége. És abba lehet igazán beleszeretni. Én is tapasztaltam ezt, de így utólag visszagondolva örülök hogy nem jött össze:)
2016. jan. 23. 21:01
Kapcsolódó kérdések: