Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú-lány barátság?
Figyelt kérdés
2015. júl. 26. 11:56
1/17 anonim válasza:
a végén mindig több lesz.
általában a fiú részéről megy át hamarabb ,, nem- barátság"ba
tapasztalat :)
2/17 anonim válasza:
Nyet :) Mindig érez többet valamelyik fél... de.. talán... 16L
3/17 anonim válasza:
Létezik, de valószínűleg egyik fél előbb-utóbb többet fog érezni.
4/17 anonim válasza:
Megkérdezik már milliomodszorra is...
Igen, mondjuk ha mindkét félnek párja van, ezen kívül nem tartják egymást vonzónak, viszont remekül elszórakoznak.
6/17 anonim válasza:
Nekem rengeteg fiú barátom van. Talán több mint lány. Szerintem van,bár a barátaim nagy részének az a véleménye hogy nincs,vagy csak ha kiskoruk óta ismerik egymást. De szerintem a fiú-lány barátsághoz kell a kémia még akkor is hogy ha nincs köztük semmi.15/L
9/17 anonim válasza:
Igen, de sajnos en elvesztettem a legjobb fiu baratom, mert rossz iranyba valtozott. DE IGEN nagyon is letezik.
Bocsi az ekezetek miatt.
10/17 anonim válasza:
igen, ha mindketten boldog párkapcsolatban élnek és/vagy nem éreznek egymás után testi vonzalmat, viszont egy hullámhosszon vannak. Nekem rengeteg lány barátom van és volt mindig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!