Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csemege Ubii kérdése:

Szerintetek tetszem neki, vagy csak barát?

Figyelt kérdés

Van egy lány, év elején ismertem meg egy buliban, és szerelmes volt belém, aztán nem tudtuk megoldani a találkozást, és egy idő után berakott friendzone-ba......... Utána sokáig nem beszéltünk, mert eléggé össze voltam törve, no és 1 hónapja felkeresett. Nagyon jókat beszéltünk, és közbe kiderült, hogy a legjobb barátom szerelmes belé.

A helyzet a következő: Az utóbbi pár napon a beszélgetéseink abból álltak, hogy elküldte a barátom féltékenykedő, és szánalmas üzeneteit, én meg hát.... hogy is mondjam így "megbeszéltem vele" ezeket az üziket, mármint a csajjal. Ezek után hogy így ismét jóba lettünk, megbeszéltünk egy találkát, ami a mai napon zajlott le.

A helyzet az, hogy annyira zavarban voltam, hogy alig néztem a szemébe, emiatt nem tudtam kideríteni, hogy én akkor most tetszem neki, vagy ez amolyan "baráti" séta volt, ugyanis semmi olyanról nem beszéltünk, ami azt sugallta volna, hogy ez egy randi. A végén viszont, amikor mennem kellett azt mondta, hogy nem akar haza menni (gondolom arra utalt, hogy maradjak még, de nem volt megoldható), mert van náluk egy buli, és ott a szerelmes haverom, akire ő emiatt, hogy ilyen gázul viselkedik ránézni se bír.

Nos, én egy 16 éves fiú vagyok, nem volt sose gondom a barátkozással, általában szeretnek, nem nézek ki rosszul, ápolt vagyok, stb. Ennek ellenére egy barátnőm se volt még, ugyanis képtelen voltam beleszeretni bárkibe, pedig sok helyen vesznek körül lányok... Na és ez a lány az első, akit teljes szívemből szeretek, és képtelen vagyok lemondani róla. Pedig most hogy így játszom a "fiú barátot" így csak rosszat teszek magamnak.

Holnap megint fogunk találkozni, és kíváncsi lennék a véleményetekre, meg hogy mit csináljak... Próbáljak-e közeledni hozzá kockáztatva, hogy nevetség tárgyává válok a barátaim előtt, és egy életre megszűnjön a barátságom vele, vagy várjak, hátha "lesz valamai"...

2015. júl. 18. 22:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem holnap óvatosan meg kellene próbálnod közeledni.

Mert, ha nem beleőrülsz... És lehet, hogy ő is arra vár.

Hajrá! :)

2015. júl. 18. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!