Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki, vagy csak barát?
Van egy lány, év elején ismertem meg egy buliban, és szerelmes volt belém, aztán nem tudtuk megoldani a találkozást, és egy idő után berakott friendzone-ba......... Utána sokáig nem beszéltünk, mert eléggé össze voltam törve, no és 1 hónapja felkeresett. Nagyon jókat beszéltünk, és közbe kiderült, hogy a legjobb barátom szerelmes belé.
A helyzet a következő: Az utóbbi pár napon a beszélgetéseink abból álltak, hogy elküldte a barátom féltékenykedő, és szánalmas üzeneteit, én meg hát.... hogy is mondjam így "megbeszéltem vele" ezeket az üziket, mármint a csajjal. Ezek után hogy így ismét jóba lettünk, megbeszéltünk egy találkát, ami a mai napon zajlott le.
A helyzet az, hogy annyira zavarban voltam, hogy alig néztem a szemébe, emiatt nem tudtam kideríteni, hogy én akkor most tetszem neki, vagy ez amolyan "baráti" séta volt, ugyanis semmi olyanról nem beszéltünk, ami azt sugallta volna, hogy ez egy randi. A végén viszont, amikor mennem kellett azt mondta, hogy nem akar haza menni (gondolom arra utalt, hogy maradjak még, de nem volt megoldható), mert van náluk egy buli, és ott a szerelmes haverom, akire ő emiatt, hogy ilyen gázul viselkedik ránézni se bír.
Nos, én egy 16 éves fiú vagyok, nem volt sose gondom a barátkozással, általában szeretnek, nem nézek ki rosszul, ápolt vagyok, stb. Ennek ellenére egy barátnőm se volt még, ugyanis képtelen voltam beleszeretni bárkibe, pedig sok helyen vesznek körül lányok... Na és ez a lány az első, akit teljes szívemből szeretek, és képtelen vagyok lemondani róla. Pedig most hogy így játszom a "fiú barátot" így csak rosszat teszek magamnak.
Holnap megint fogunk találkozni, és kíváncsi lennék a véleményetekre, meg hogy mit csináljak... Próbáljak-e közeledni hozzá kockáztatva, hogy nevetség tárgyává válok a barátaim előtt, és egy életre megszűnjön a barátságom vele, vagy várjak, hátha "lesz valamai"...
Szerintem holnap óvatosan meg kellene próbálnod közeledni.
Mert, ha nem beleőrülsz... És lehet, hogy ő is arra vár.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!