Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves fiú,17 éves lány + 150km távolság, mit gondoltok erről?
Magyarország-Svájc, és egy évesek leszünk, szóval a távolság szr kifogás.
Unokatesómék Hollandia-Magyarországgal kezdték, 5-6 éve, azóta házasok, két gyerekkel.
17 éves vagyok, barátom lassan 24. 200km van köztünk, mégis tökéletesen megvagyunk már hamarosan 2 éve. :)
Ha neked sokat jelent, akkor próbáljátok meg. :)
Nem nehéz a távkapcsolat, csak ki kell tartani, ha igaz szerelem, akkor nem lehetetlen. Gondolom a neten tudtok írni egymásnak, beszélgetni. Azt mondják nem lehet sok mindent kihozni ebből, pedig csak kreatívnak kell lenni, és máris könnyebb lesz. :)
Egyszer kiírtam egy kérdést, olvasd el, hátha megtetszik valami belőle. :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..
Plusz egy gondolat, te már felnőtt vagy, a lány is nemsokára, akár azt is elkezdhetitek majd tervezni, hogy Közelebb költözzetek egymáshoz, vagy akár össze. Addig pedig ki lehet bírni. :)
Szerintem is próbáld meg, jó, tudom, hogy az élethelyzet talán más, de apukám 61 éves és 4 éve él távkapcsolatban.
Mi Tiszaföldváriak vagyunk, apám barátnője meg Szeged mellett lakik.
Majdnem minden hétvégén ott van a barátnőjénél és jól meg vannak együtt.
De volt olyan is, hogy chatroulletről ismertem meg egy srácot és tök véletlenül kitaláltam róla dolgokat.. pedig nem ismertem.
Mesélte, hogy van egy barátnője, 300 km-re lakik tőle, de sokszor leutazik hozzá kocsival, elviszi magához, meg aztán haza. 2 éve vannak együtt.
Ez már tényleg csak a bizalmon alapszik, meg azon, hogy ki mennyire igényli azt, hogy a másik fizikálisan tényleg ott legyen mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!