Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kéne tennem? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Többi lent

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel kb 1 hete beszélgetünk facebookon, ma meg kimentem elé, és együtt sétáltunk be az iskolába...elég érdekesen viselkedett, nagyon meg se szólalt, szinte csak én beszéltem...különbem lehet meg se szólalt volna...meg szinte rohantunk, alig bírtam lépést tartani vele...aztán nap közben írt hogy köszi kimentem elé stb...én meg csak úgy megjegyeztem hogy nem volt ma valami beszédes, erre írja hogy reggel volt meg hogy mégis mit mondjon egy úgymond idegennek....lehet hogy az ilyen az éretlenségéből fakad, elvégre most töltötte a 15öt...én meg mindjárt a 17et...ezzel az egy szóval úgy elvette a kedvem a beszélgetéstől, lehet nem kéne folytatni...nem tudom...ti mit tennétek a helyembe?
2017. febr. 20. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán félénk volt. Ha már jobban ismeritek egymást akkor jobban kifog tárulkozni.
2017. febr. 20. 17:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Zavarba volt :)
2017. febr. 22. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!