Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kéne most tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne most tennem?

Figyelt kérdés

Teljesen kétségbe vagyok esve (meg háromságba, haha) és tanácstalan vagyok. Van barátom, lassan 8 hónapja vagyunk együtt, és nem ez az első, hogy csak úgy eltűnik... egyszer volt már ilyen, hogy 1-2 hétig semmi. Nem jelentkezett, nem beszéltünk, nem találkoztunk, semmi, aztán egyszercsak, olyan hirtelen, ahogy eltűnt fel is bukkant, reggel állt a kapuban, ahogy a kis szünetünk előtt és úgy csinált, minha semmi nem történt volna. Ha rajta múlik nem is beszélünk róla. Azóta is előfordult egyszer kétszer, de már csak ilyen 2-3 napos kiadásban..most viszont lassan 3 hete nem hallottam felőle. Nem akarok nagyon pióca se lenni, hogy rátapadok, félek azzal csak rontanék a helyzeten..nagyon szeretem, de ez így nekem nem megy...

mit csináljak szerintetek?

2016. nov. 20. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nyolc hónapja együtt vagytok, nem piócaság, hogy három hét semmi után megkérdezed hogy mégis mi van vele. Ha meg visszatér, kérdezd meg mi történt.

Amúgy tetszett a háromságos poénod, fel is nevettem :D

2016. nov. 20. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Már rákérdeztem, nyilván ennyi még nem piócaság, de semmi reakció (egy elbaszott kémiai kísérlet:( :DDD olyan humoros vagyok), csak úgy értettem, hogy folyton hívogatni, meg írogatni nem szeretnék neki..:/
2016. nov. 20. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy ezt mondom, de ne rendeld magadat alá... Egy kapcsolat 2 félről szól, az egészségtelen, ha hagyod őt ilyeneket csinálni :D Szerintem a minimum az lenne, hogy felhívod, hogy mi a f>>z van vele, ha nem válaszol, vagy kitér a válasz elől, akkor érdemesebb befejezni vele, mert ha szeretsz valakit, akkor nem hagyod csak úgy ott szó nélkül 3!!! hétre.. 17/F
2016. nov. 20. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is nyugodtan hívd fel,mert nagyon nem oké,hogy 3 hétre csak úgy eltűnik se szó se beszéd,ez még nem piócaság,hogyha tudni szeretnéd mégis merre jár :)
2016. nov. 20. 21:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen a segítségeteket, azt hiszem megoldódott vagy hát valami olyasmi...csak ki kellett írnom a kérdést és jelentkezett..

köszönöm még egyszer:)

2016. nov. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!