Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne most tennem?
Teljesen kétségbe vagyok esve (meg háromságba, haha) és tanácstalan vagyok. Van barátom, lassan 8 hónapja vagyunk együtt, és nem ez az első, hogy csak úgy eltűnik... egyszer volt már ilyen, hogy 1-2 hétig semmi. Nem jelentkezett, nem beszéltünk, nem találkoztunk, semmi, aztán egyszercsak, olyan hirtelen, ahogy eltűnt fel is bukkant, reggel állt a kapuban, ahogy a kis szünetünk előtt és úgy csinált, minha semmi nem történt volna. Ha rajta múlik nem is beszélünk róla. Azóta is előfordult egyszer kétszer, de már csak ilyen 2-3 napos kiadásban..most viszont lassan 3 hete nem hallottam felőle. Nem akarok nagyon pióca se lenni, hogy rátapadok, félek azzal csak rontanék a helyzeten..nagyon szeretem, de ez így nekem nem megy...
mit csináljak szerintetek?
Ha nyolc hónapja együtt vagytok, nem piócaság, hogy három hét semmi után megkérdezed hogy mégis mi van vele. Ha meg visszatér, kérdezd meg mi történt.
Amúgy tetszett a háromságos poénod, fel is nevettem :D
Köszönöm szèpen a segítségeteket, azt hiszem megoldódott vagy hát valami olyasmi...csak ki kellett írnom a kérdést és jelentkezett..
köszönöm még egyszer:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!