Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Egy éve ismerjük egymást a barátnőmmel.

Ő 14 éves.

Én 15

Két hónapja összejöttünk de azóta mindenen csak veszekedünk nem mindenen jövünk ki egymással. Három hónapja még minden rendben volt, foglalkoztunk egymással és nagyon szerettük egymást. Most meg tali után 1-2 napig minden jó, de aztán megint minden rossz, veszekedünk, nem értjük egymást. Már többször arra jutottam, hogy szakítok vele, de nem tudnák nélküle meglenni ezért inkább nem. Elmegy a barátnőjével és közben vannak ott más fiúk is. Erre ő aztmondja hogy nem szokott foglalkozni velük és a fiúk is tudják hogy van barátja. Fiúk! Nektek ez tetszene? Vagy csak én vagyok ilyen naív? Én bízok abban, hogy idővel minden jobb lesz.. Van erre esély hogy jobb lesz az egész kapcsolat? Vagy csak még nem vagyunk elég érettek ehez a dologhoz? Én úgy vettem észre, hogy ő fél kimutatni az érzéseit.. Vagy nincsen neki irántam érzelme amit kimutasson?

Minden kapcsolat így kezdődik? Én nagyon bízok benne hogy jó lesz idővel minden.

Előre is köszönöm a normális válaszokat!:)

Ha rossz témába soroltam a kérdést akkor már most elnézést kérek.

2016. nov. 21. 19:03
 1/3 Lazy Lover ***** válasza:
tartsatok szünetet ha nem megy akkor ennek a kapcsolatnak annyi
2016. nov. 21. 19:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod!:)
2016. nov. 22. 21:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még
2016. nov. 27. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!