Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le magamról a gyereket? Segítség
Figyelt kérdés
Folyamatosan üzeneteket hagy fészen írogat meg smst küld, hogy mindig is bejöttem neki és többet akar... utálom! Eddig a haverom volt eljártunk vásárolni aranyos és sokat segít pl. házimat megírja XD de én nem akarok ennél többet miért nem fogja ezt fel? Múltkor tök váratlanul felbukkant amikor a barátnőimmel voltam oda jött jópofizni és iszonyú ciki volt utána azzal húztak, hogy biztos titokban szeretem jézusom... mit csináljak?? 19/L2017. jan. 28. 17:00
11/14 anonim válasza:
Ez azért van, mert egy beképzelt ribiréce vagy, aki kihasznál másokat. A te fajtád a jövő, aki azért jön össze egy gazdag pasival, hogy lehúzhassa. Gratulálok.
Remélem, valaki kipofozza ezt belőled. Mondjuk a leszbi "barinőid" közül az egyik. :D
12/14 anonim válasza:
Mond neki hogy kopj le, inkabb a fiúddal kellene foglalkoznod.:)
13/14 anonim válasza:
Téged se az eszedert szeretnek hölgyem.
Eleg nagy arcod lehet, mellette még buta is vagy, plusz kihasznaltad ezt a szerencsétlent.
Tapsvihar!!!
Kicsit szállj magadba, ezt a legjobb szándékkal írom :)
14/14 anonim válasza:
Az nem zavar, ha a házidat megírja, csak az, ha odamegy hozzád beszélgetni a barátnőid előtt.
Szerintem te a gerinctelenek osztályába tartozol valami szőke pláza p*cs@ lehetsz.
Mondjuk ha az eszedből nem is, de a testedből megélhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!