Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le magamról a gyereket? Segítség
Figyelt kérdés
Folyamatosan üzeneteket hagy fészen írogat meg smst küld, hogy mindig is bejöttem neki és többet akar... utálom! Eddig a haverom volt eljártunk vásárolni aranyos és sokat segít pl. házimat megírja XD de én nem akarok ennél többet miért nem fogja ezt fel? Múltkor tök váratlanul felbukkant amikor a barátnőimmel voltam oda jött jópofizni és iszonyú ciki volt utána azzal húztak, hogy biztos titokban szeretem jézusom... mit csináljak?? 19/L2017. jan. 28. 17:00
1/14 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy zavaró a viselkedése, tiltsd le a technológiai elérhetőségeidről.
2/14 anonim válasza:
Tedd azt amit az egyes mondott, de akkor a házidat ne írasd tovább vele, mert akkor eléggé gerinctelen ember lennék...
3/14 longlife válasza:
Amit te kifogásolsz,na az az apró betűs rész,a házid megírásáért.Most aztán agyalhatsz.Ha magad írod a házit,az időd elmegy vele,viszont felkészültebb leszel.Vagy felvállalod a jópofát.
4/14 anonim válasza:
Tehát kihasználod, szerinted aranyos, de mégis utálod. Jézusom, pár éven belül ilyenekből fog állni a dolgozóosztály...
5/14 A kérdező kommentje:
soha nem kértem, hogy legyünk barátok ha jól tudom senki nem tart csövet a fejéhez, hogy segítsen be nekem ebbe abba önálló ember ha sz.r neki akkor lekophat rólam
2017. jan. 28. 17:41
6/14 anonim válasza:
Ha visszaolvasod magad, nem esik le, hogy mintha hiányozna belőled egy kis emberség meg jóérzés? Már ne haragudj, nem a srácban kéne keresni a hibát.
7/14 anonim válasza:
Szegény srác, jobb is neki nélküled, csak még nem tudja.
16/F
8/14 anonim válasza:
Te segghülye vagy
" jól tudom senki nem tart csövet a fejéhez, hogy segítsen be nekem ebbe abba önálló ember ha sz.r neki akkor lekophat rólam "
Azt' a pici száddal nem tudod megmondani neki hogy nem kell segítség? #Ribizli -.-"
9/14 anonim válasza:
Két nagy büdös pofon kéne neked kislányom. Hányok az ilyenektől. Ilyenkor adok hálát az égnek hogy szingli vagyok.
10/14 anonim válasza:
Remèlem olvassa a sràcc ezt ès ràjön hogy nem èri meg ilyenekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!