Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam le magamról úgy, hogy ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok és van egy munkatársam, 19 éves lány. Szinte mindenki utálja őt, mert több házas, családos férfival is lefeküdt már. Egyszer megvédtem őt az első napokban, amikor elkezdett nálunk dolgozni, de közben rájöttem hogy tényleg mindenkivel elmegy egy körre aki szépen néz rá. Egy utcában lakunk és folyton smsezik, hívogat, fbon írogat nekem, de én nem szeretnék barátkozni vele. Mit csináljak?2015. márc. 18. 10:56
2/10 anonim válasza:
Miért akarsz kedves lenni vele és nem megbántani? Hajtsd el, ideje, hogy koppanjon végre és észhez térjen.
3/10 anonim válasza:
Mond neki azt finoman, hogy dagadt vagy mint egy disznó, büdös mint egy görény, szemeid mint a sasé, nem éles, csak csipás. Ráadásul ki tudja nem-e vagy nemibeteg.
4/10 A kérdező kommentje:
#1-es menyasszonyom van és eszem ágában sincs megdugni egy ilyen csajt.
2015. márc. 18. 11:01
5/10 anonim válasza:
Hát ha nem akarod megdugni akkor mondd meg neki hogy köztetek csak munkatársi kapcsolat lehet.Mert te ettől nem szeretnél tőle többet.Ilyen egyszerű.De miért nem dugod meg?Egyáltalán nem jön be külsőre,vagy az a gond hogy egy k-urva aki minden faszra ráveti magát?
6/10 anonim válasza:
Így már értem,ha menyasszonyod van akkor semmiképp ne foglalkozz egy ilyen ringyóval.Hajtsd el a fenébe.
7/10 anonim válasza:
Egyszerűen megmondod, hogy ne haragudjon, menyasszonyod van, és különben sem az eseted, csak munkahelyi kapcsolatot szeretnél vele, semmi mást. Ha tovább nyomul, akkor meg igenis bántsd meg. Megérdemli.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 18. 11:21
9/10 anonim válasza:
Ha menyasszonyod van, idő előtt mesélj neki a csajról, még mielőtt bármit is teszel. Nehogy bosszúból próbáljon tenni valamit.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!