Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam le magamról? 28/N
Egyszer lefeküdtem egy nővel, s utána a nő szerelmes lett belém, és nem tudom levakarni magamról, mert megbeszéltük az elején,h csak sex és más semmi, se érzelem se semmi. Ő beleegyezett, s nagyon szerelmessé vált.
Őrült dolgokat tesz csak azért,h a közelembe férkőzzön.
Teljesen tanácstalan vagyok. Nem tudom mi a megoldása, mert már kezd teherré válni nagyon. Nem akarok tőle semmit, még barátságot sem. Hiába mondtam már neki 4 ezerszer, a szerelemtől süket is meg vak is.
Nem szeretnék a rendőrségre menni, csak azt akarom,h fogja fel ,h ne keressen.
Akarom,h felfogja, de nem t'om,h mi a megoldása annak,h leszálljon rólam.
Milyen őrült dolgokat csinál?
Egyébként ha ennyire nem lehet lerázni, drasztikusabban kommunikálnék vele. Közölném vele, hogy nem kell, nem tetszik, rondának tartom és sz.r volt vele az ágyban.
Tudom, hogy ez csúnya dolog, de ha már zaklat téged, valahogyan le kell koptatnod.
már bocs, de a rendőrség ezzel semmit nem kezd
a másik honnan tudja az ismerőseidet? ha csak szex volt köztetek, őket honnan ismeri? csak úgy kiadják a telefonszámodat? ezek érdekesek számomra N
Én úgy ismerkedtem meg a nővel,hogy a munkatársam volt. 2 hónapig együtt dolgoztunk, így tudja az ismerőseimet.Egy városban lakunk.
Igen, megtudtam,h egy közös ismerősünktől tudta meg a telszámom, vele is jó barátságban van, meg velem is, így persze,h odaadta neki a telszámom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!