Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak képet adni magamról szülinapjára?
Nyálas? Giccses? Fölösleges? Vettem szép keretet, előhívattam egy jól sikerült fotómat. Még sosem kapott ilyen ajándékot, nem nagyon vagyok az ilyesmi híve, csak hát néha nyafog, hogy nincs rólam képe, és ami van, azt is kitörlöm a telefonjából :D Kapna mellé tiramisu tortát, 2 jegyet a vadasparkba meg csokit is. De nem ez a lényeg... Felejtsem el a képet?
2 éve vagyunk együtt, 24 éves, 1 éve vele lakom.
elnézést, kicsit elragadtattam magam.
kedves második! köszönöm a válaszod.
Így van,ha vele laksz akkor inkább kettőtökről csináltass képet!!
Mondjuk csinálhatsz csak magadról,és legfeljebb ha olyan munkakörben dolgozik,beviszi a melóhelyére!! (pl. iroda)
De mindent összevetve,jó szülinapi ajándékot találtál ki!! Ezt én mondom....!! :D 27/F ;)
már az előző kérdésemhez is írtam, hogy a közös kép nem jó, mert pár hét múlva lesz évforduló, akkorra terveztem ilyen nyálasabb albumot képekkel, különféle emlékekkel kettőnkről. mindegy, akkor a képet most kihagyom. azért is ragaszkodtam hozzá egyébként, mert olcsón kijött (kicsit le vagyok égve), és mégis személyes. most találhatok ki megint valami mást. de ez már az én problémám :)
köszönöm szépen a segítségeteket! főleg Neked, kedves utolsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!