Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak szülinapjára?
20 éves lesz és nem tudom mit vegyek neki, vagyis pontosabban mivel tudnék neki örömet szerezni.
egy közös kép bekeretezve...ez lesz az egyik..
de ez szerintem nem elég
gondoltam parfümre, de most vette magának..ami 1 évig elég, ezüst láncot az előző barátnőjétől kapott
amúgy nagy foci drukker és maga is játszik csapatban, így gondoltam még egy mezre, a nevével és a 20as számmal..( 20 éves lesz)..
szeretném, ha maradandó és emlékezetes de ugyanakkor személyre szoló lenne
Valakinek valami más ötlet ?
Évszámos gyertya ezzel a felirattal: Még 20 év után is lángol......:)
Vonzerőt fokozó szappan szexi huszasoknak.....:)
Nagyon jó ez az oldal, vicces ajándékok vannak. Szerintem jó ötlet lenne, bár attól függ, hogy a barátod mennyire fogható a humorra.
Én kézzel készítenék neki. Festenék neki valamit, írnék neki verset, díszpapíron az érzéseimet iránta, ilyeneket. :)
A volt barátomnak saját kezűleg csináltam képkeretet fából és a közös képünket tettem bele. Volt, hogy vettem kendőt neki meg medált amikor nem volt jobb ötletem...
www.kreativvagyok.hu
nekem mindig beválik és te készíted ezért emlékezetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!