Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elmúltak az érzelmek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúltak az érzelmek?

Figyelt kérdés
Előre is elnézést ha hosszú lesz, rövidebben nem tudom megfogalmazni.Picivel több mint egy éve vagyunk együtt barátnőmmel, eleve "nehéz" a a helyzetünk mert az apja nem engedi egyáltalán az együtt alvást mivel vallásosak(inkább az apja nagyon) és lefekszünk.. így hetente egyszer jön össze az együtt alvás(az apja elmegy dolgozni) akkor is nálam mert neki közös szobája van a nővérével, de nem mindig mert van hogy már nem engedi az anyja mert hogy otthon is aludjon(6 napot otthon alszik hát istenem)(én már külön élek, egyedül) nem nagyon tudok vele előre tervezni, nyaralást színházat bármit, mert nem biztos hogy elengedik.. régen ez nem zavart, de most egy év után egyre jobban zavar, hogy nem független(17éves, persze, hogy nem az annyira, de a szülei miatt szinte képtelenség tervezni) Sulija miatt inkább pénteken találkozunk akkor itt alszik és szombaton 7 fele hazamegy a családjához..(mikor vasárnap is otthon van egész nap), nálam nem tanul mert nem tud figyelni, néha olyan mintha be lenne táblázva a hét és semmi spontán dolog nincs a kapcsolatban, szoktunk veszekedni, de pár órára rá meg is beszéljük és minden happy.. Viszont elgondolkodom néha kell-e ez nekem, igaz, hogy megoldjuk a találkozót, de nekem kevés ez a heti másfél nap, ha együtt vagyunk barátnőm bújik ölelget rajtam csüng végig, szex-el nincsen probléma(igaz, hogy csak heti 1x de akkor élvezzük mindketten) viszont mostanában nem érzem azt, hogy Ő neki annyira fontos lennék, mindig én hoztam fel a találkozókat, mindig én jártam a kedvében, és kezdem ezt megunni, mindig én írtam a cuki üzeneteket facebookon, sms-be, ő nagyon ritkán küld sms-t pl hogy szeret, én küldök, de arra is csak otthonról válaszol facen.. Amit mond vagy ír hidegen hagy nem nagyon érdekel, kicsit rájöttem, hogy gyerekes, régen nem érdekelt de már egyre jobban látom rajta, nem örülök a sikereinek, inkább nem érdekel, és állandóan az jár a fejemben, hogy mivan ha megcsal vagy valami.. amikor mindig otthon van, így tudom mikor mit csinál, de még is ez jár a fejemben, de már annyira nem érdekel mint régen, a beszélgetés kicsit unalmas már vele, mondja hogy telefonálhatnánk holnap vagy valami, de pl ma sincs kedvem hozzá, mert miről beszélnék vele, nincs hangulatom hozzá, régen meg csak spontán felhívtam beszélgetni stb.. Most fogunk találkozni a hétvégén, de fogalmam sincs mi van most bennem, ha nincs fent hiányzik, de ha meg fent van akkor csak úgy beszélünk a semmiről, unalmasan. viszont nagyon fontos a számomra, de nem tudom, ő mondja, hogy velem akarja leélni az életét, már a jövőről beszélgettünk, összeköltözés stb., de fogalmam sincs hogy Ő lenne e az akivel az életemet tervezem, ha együtt vagyunk elvagyunk, de néha már unatkozunk, de elütjük az időt, tudom, hogy fontos nekem, de nem tudom, hogy szerelmileg vagy csak megszokás, hogy az életem része lett és jó, hogy van valaki mellettem..

2017. jan. 25. 19:51
 1/2 A kérdező kommentje:
én 20f vagyok Ő pedig 17l ez lemaradt
2017. jan. 25. 19:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem bunkosagbol, de azt csak te tudhatod, hogy mit érzel. Ne itt kérdezd.

Egy év nem kevés ez tény. Próbáljátok meg feldobni valamivel a kapcsolatot. Haa elvagytok, meg ha nincs hangulatod hozzaaa... A hétvégén minden féle képp beszelj vele erről.

Én fél éve vagyok a baratommaal, de néha nekunk is van olyan hogy nincs kedvunk a masikhoz. Szerintem ez normalis. A leirtak alapjan felejtsd el azt hogy megcsal.

Másban nem tudok segíteni. Ennyi telik ttolem.

Ha meg a talakozokkal bajod van. Probalkoztal mar azzal, hogy beszelsz az apjaval?

Az enyem is ilyen szigoru. :Ddd

Na mindegy remelem minden renddbe lesz

2017. jan. 26. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!