Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy bírtok érzelmek nélkül össze vissza kefélni?
őszintén?
ha jól néz ki a lány
igen
17/F
Épp ez az..
Arra gondoltál, hogy ehhez egy lány is kell?
Én lány vagyok.. ennek ellenére én sem értem ezt a kérdést. Ez olyan, mint mikor a pasid megcsal és te csak a lányt hordod el minden k.rvának. Szerintem a megcsaláshoz két ember kell, ahogy ehhez is, szóval ebben az esetben a lányok épp úgy hibásak, ahogy a fiúk. Meg amúgy is, mi ez az általánosítás? Oké, vannak olyan emberek (fiúk és lányok egyaránt), akik benne vannak az egyéjszakás kalandokban, bulis-smárolás, szex, stb., de ez az ő dolguk, hadd éljék úgy az életüket, ahogy szeretnék, illetve vannak olyanok, akik nem szoktak bulikban ,,ismerkedni". Ők pedig azt választották, nyilván okkal. Ismétlem, fiúk és lányok egyaránt.
HA Viszont, a kérdésedet úgy értetted, hogy a fiúk hogy bírnak úgy más lányokkal dugni, hogy közben van barátnőjük... sajnos ebben az esetben is azt kell, hogy mondjam, hogy a világtörténelemben már lányok is érdemelték ki a hűtlen fél szerepét.
Ez EGYÉNI VÉLEMÉNY, lehet nincs igazam, én így látom.
Ez meg egy általánosítás, nálam pont fordítva van :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!