Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik. Szoktunk beszélgetni, és a múltkor azt mondta/kérdezte, hogy "úgy is tudod, hogy szeretlek". Erre rávágtam, hogy Én is szeretem...Aztán erről beszélgettünk..Semmi komolyról. Aztán úgy volt, hogy talizunk pénteken, de közbejött Neki valami...Holnap kéne taliznunk, de nem tud, valami edzés miatt...Es nem tudja mikor ér rá, és amikor taliznánk mindig hoz valami haverját.. Én nem tudom, de Nekem ez olyan rosszul esik, olyan mintha nem akarna találkozni, pedig miatta kosaraztam ki mar több fiút is. A barátnőm azt állítja, hogy nagyon "édes" Velem és biztos akar talizni.., de Én egyre jobban elbizonytalanodok.

2015. aug. 16. 22:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy szeretnél vele találkozni és mondjon biztos időpontot. Ha nem tud, akkor kérdezz rá egy konkrét időpontra. Ha erre is azt mondja, hogy nem jó, akkor mondd neki, hogy válasszon egy szabadot, amikor nem tudja, hogy mit csinál és nincs dolga. Aztán máris lesz, mert a találkátok van lebeszélve. Ha erre sem tud válaszolni, akkor az gáz, mert úgy tűnik, hogy nem szeretne találkozni. Ilyen esetben felejtsd el és ne is keresd.
2015. aug. 17. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!